KatiaMrr
KatiaMrr
Новачок
Відгуки KatiaMrr
Коментарі KatiaMrr
Отримано лайків
0 Like
KatiaMrr

Ніжність та квітучість

Раніше я часто користувалась продукціїєю AVON, але з часом зовсім забула про неї. На сайті я побачила тестування помади та парфум, і подумала чому би і ні, я це люблю. І ось, на моє щастя я виграла! Я була у приємному шоці)

Помада це - шик. Футляр помади виглядає стильно. Ніжно-рожевий віддтінок з проблисками срібла) На дотик приємно відкриваєтсья без усяких зусиль. Сама помада у мене нюд, також ніжно-рожева. На губах тримається добре, після нанесення не було ніякої липкості чи сухості, це дуже приємно) Тому на губах приємно відчувалась. Моя мама вирішила також попробувати цю помаду, тому у мене більше немає помади, бо їй більше підходить). Хотя спочатку на помаду претендувала я) Но рекомендую однозначно! Якість помади на високому рівні!

Парфуми - багатство. Тримаючи парфуми та дивлячись на них я відчувала ніжність. Зручний флакон, немає нічого зайвого, виглядають доволі міцно. Тільки знявши кришечку вже відчувається аромат. Знаєте, аромат відучається так, як ти ідеш по лісі й тебе окружає ціла куча пахнючих квітів. Дуже приємний аромат. Коли квіткові нотки парфуму попадають на тіло, аромат відкриває себе по новому. Відчувається запах сильніше, стійкіше, як деякі квіти змішані в одному сорті. Начебто такі солодкі, наче тебе окриляють, але і відчувається нотка, яка приземляє на траву. Доволі стійкий, я відчувала аромат декілька годин. Аромат доволі незвичайний, приємний, стійкий та квітковий, і цим мені й подобається. Моя мама тільки відчула запах і сказала що це за парфуми) їй вони також сподобались вже давно.
Помаду мамі, духи мені та мамі)

Дякую за можливість відкрити для себе щось нове!
У відгука 0 коментарів