Msvetlanka
Msvetlanka
Новачок
Відгуки Msvetlanka
Коментарі Msvetlanka
Отримано лайків
0 Like
Msvetlanka
З радістю тестуємо тепер вже наші улюблені Libero Up&Go, ми залишилися дуже задоволені ними. Ми стали справжніми експертами, адже до нас сьогодні звернулася моя подруга з приводу нашого враження від цих підгузників (прочитала відгук, що ми лишили Вконтакті), ми з радістю порадили їй користуватися трусиками Libero Up&Go. Ми дуже вдячні порталу за таку чудову можливість протестувати цей товар, адже завдяки цьому ми відкрили для себе тепер вже наші улюблені Libero Up&Go!
У відгука 1 коментар
Msvetlanka
Тестуємо наші підгузки вже 9 день. За цей час зробила вже певні висновки та отримала враження від користування підгузниками Libero Up&Go. По-перше це класний дизайн та зручна форма. Серединка м"якенька, приємна на дотик, резиночки ніде не натирають, що часто буває в "пухленьких" діток, до яких ми відносимося))) Трусики, це взагалі класний варіант для рухливих діток, адже їх дуже важко втримати, щоб поміняти підгузок. До цього часу користувалася підгузниками інших ТМ, а ліберо чомусь не розглядала, як варіант. За цей час в мене склалася позитивна думка про підгузники цієї торгової марки, думаю, будемо користуватися ними надалі.
У відгука 4 коментарів
Msvetlanka
Доброго ранку!!! Сьогодні наш третій день тестування підгузків Liberi Up&Go. Спробували трусики, виявилися дуже зручні, адже моя донечка дуже активна, тому для нас одягання підгузка це цілий ритуал) Трусики Libero виявилися зручними, хороші резиночки навколо ніжок, приємна на дотик середина. Читала, що в декого трусики протікали, в нашому випадку все ОК, можливо через те, що ми не худенької комплектації і трусики добре "сіли" на нас. Поки що відмічаю для себе лише плюси. Думаю,що відтепер перейдемо на підгузки ТМ Libero.
У відгука 5 коментарів
Msvetlanka
#Naproby_Libero Нарешті вчора отримали нашу посилочку. Нам 11.5 міс, підгузки ми одягаємо лише на ніч та на прогулянку, тому я завжди критично підхожу до вибору підгузків. Відмітимо перші плюси: приємна на дотик середина, хороші застібки, витримав цілу ніч, ще класний дизайн) Продовжу наше тестування далі, обов'язково буду ділитися враженнями.
У відгука 4 коментарів
Msvetlanka
Нарешті прийшла смс з Нової пошти,сьогодні вже почнемотестування=)
У відгука 5 коментарів