Navi
Navi
Новачок
Відгуки Navi
Коментарі Navi
Отримано лайків
0 Like
Navi

Ознайомлення з продукцією Avon

Дуже приємні враження від отриманих товарів.

Стосовно парфумів today tomorrow always:
Аромат знайомий з дитинства. Раніше ним користувалась мама тому викликав у мене приємні спогади і ностальгію. Можна сказати, відкрила цей аромат для себе заново, обов’язково буду користуватись ними у приємні для душі моменти життя.
Флакончик зручний, можна вкласти в будь яку сумочку, вигляд та колір упакування ніжний та стильний.

Стосовно туші для вій 5 in one lash genius :
Упакування сподобалось, яскрава на вигляд. Запах самого продукту приємний, не відштовхує. Особливо здивувала і приємно вразила щіточка, широка, гарно профарбовує вії. Туш насиченого чорного кольору, лягає без комочків, профарбовує та візуально подовжує вії. Не відбивається та не осипається.
Залишилася задоволеною, обов’язково буду брати ще, коли закінчиться.

Крем для шкіри навколо очей « енергія протинолу»:
Ніжно рожеве пакування. Дозатор схожий, як в бальзамчиків для губ, сам крем також ніжно рожевого відтінку.
Спершу протестувала на руці. Після нанесення відразу помітний матуючий ефект, вбирається в шкіру досить швидко, запах приємний.
Після нанесення в зоні навколо очей - шкіра стала приємною, шовковистою на дотик. Завдяки матуючому ефекту крем можна наносити замість косметичних засобів. Обличчя та погляд відразу стають свіжішими, доглянутішими.
Онозначно для мене даний продукт став відкриттям!

Підсумовуючи можу сказати, що всі продукти досить якісні, приємні та зручні у використанні та компактні - це вразило, відкрила Avon для себе заново і з нового боку.
У відгука 0 коментарів