АлинкаД
АлинкаД
Новачок
Відгуки АлинкаД
Коментарі АлинкаД
Отримано лайків
0 Like
АлинкаД

Бекутан для детей

В ходе тестирования данного препарата мне понравилось все, состав удивил приятно. Все, что нужно для ребенка, чтобы его организм был здоровым. Ребенок высыпал саше самостоятельно в стакан с водой и пил, как апельсиновый сок цвет не слишком яркий, присутствовали легкие нотки апельсина).
У відгука 0 коментарів
АлинкаД

Бекутан

Сьогодні закінчилось тестування продукту Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно. Якщо коротко, то і я, і Артем залишились задоволені. Синулі сподобався смак апельсина, але більше сподобався сам процес (я лише допомагала відкрити саше, а все решту він робив сам).
Мене, як маму, перш за все зацікавив склад цього продукту, а він виявився досить простим і мені це сподобалось. В складі лише вітамінів, мікроелементів та пробіотики. В коробці знаходиться 14 саше та інструкція, що надасть відповіді на питання, що виникають. Продукт являє собою подвійне саше з двома окремими відсіками, що потрібно разом висипати у воду, молоко чи сік. В одному відсікові вітаміни та мікроелементи, а в іншому – пробіотики.
Після 14 днів приймання Бекутан Кідс Вітс Мультиімуно можу відмітити, що ніяких алергічних реакцій у сина не проявилось. Він пив по 1 саше вдень, кожного разу з великим задоволенням, адже смак дуже приємний з апельсином.
У відгука 0 коментарів