Tetiana Nestor
Tetiana Nestor
Новачок
Відгуки Tetiana Nestor
Коментарі Tetiana Nestor
Отримано лайків
0 Like
Tetiana Nestor

Квітневі пропозиції від Avon

Ділюся своїми враженнями від отриманих продуктів компанії Аvon.

Парфуми TTA Wonder
Особисто мені аромат дуже сподобався. Солодкавий, не приторний і свіжий одночасно. В кінці аромат відкривається нотками бергамоту і кедру, що додає своєрідного шарму парфумам жінки. Як на мене, то запах ідеально підходить для молодих жінок. Флакон маленький і зручний тим, що його можна взяти зі собою у сумочку і він не займе багато місця.
Для мене єдиним недоліком є те, що об'єм парфумів малий, бо хочеться ними користуватися ще і ще.

Ультрачорна багатофункціональна туш для вій «5-в-1»
Цим продуктом я задоволена теж. На перший погляд здалося, що щіточка завелика, але в процесі цього зовсім не відчулося. Вії гарно профарбовуються і підкручуються, з'являється об'єм,не злипаються. А найбільш зручним виявився маленький "їжачок" на кінчику щіточки, яка дозволяє гарно промалювати у кутику вії. Легко змивається міцелярною водою чи гелем для вмивання.
З недоліків, якщо наносити туш у кілька шарів, то вона злегка осипається під вечір, але не критично.

Крем для шкіри навколо очей Anew «Енергія протинолу»
Аромат у крему дуже ніжний, квітковий, не нав'язливий. Текстура крему не густа, але і не рідка. Завдяки дозатору зручно наносити крем на ділянку навколо очей. Шкіра після нанесення зволожена, м'яка, пружна. Особисто у мене не викликало ніяких неприємних відчуттів при нанесенні і носінні, зважаючи на те, що шкірна навколо очей у мене дуже чутлива. Є позначка, що крем не тестується на тваринах, що не може не тішити.
У відгука 0 коментарів