Yanapet
Yanapet
Знавець
Відгуки Yanapet
Коментарі Yanapet
Отримано лайків
2 Like
Бактобліс
05:42 29.12.2021
Yanapet

Тестування пробіотика Бактобліс

Доброго дня. Вот і закінчився другій етап тестування пробіотика Бактобліс. За час тестування моя дитина, відвідуючи школу (1клас) не захворіла, навіть тоді коли перехворіли всі діти в класі на грві, навіть тоді коли в класі майже всі діти перехворіли вітрянкою. Єдина неприємність була між прийомами пробіотика - сильна алергічна реакція на продукти постійного вжитку.
Зараз я можу впевнено сказати, що не хворіла моя дитина на хвороби верхніх дихальних шляхів завдяки прийому пробіотика Бактобліс, оскільки не приймали інших імуностимуляторів або пробіотиків. З впевненостю можу сказати, що це для моєї сім’ї відкриття і надалі планую проводити такі профілактичні курси для своєї дитини щороку по такій самій схемі. Дякую за можливість приймати участь у цьому проєкті. Вже почала рекомендувати своїм знайомим цей продукт. Дуже порадувало, що вже і на телебаченні є реклама і мої знайомі відповідають мені, що бачили рекламу, а після моєї рекомендаціі з задоволенням куплять цей пробіотик своїм дітям.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
21:51 02.08.2021
Yanapet

Тестування у проєкті «Бактобліс»

Доброго дня!
Що таке часті хвороби дитини знає мабуть кожна родина, але коли в дитини хронічний рініт, по декілька разів на рік ГРВІ та майже кожен рік (починаючи з 4 місяців від народження) - пневмонія.
З початку карантину дитина не відвідує дитячий навчальний заклад тільки через побоювання чергової пневмонії. В вересні моїй дитині ідти до першого класу, тому гостро стало питання захисту здоров’я.
Дякую проекту #naprobu_Бактобліс за можливість випробувати респіраторний пробіотик Бактобліс та сподіваюся на ефективність даного препарату для захисту здоров’я дитини.
Тому почали.
На пробу отримали три коробочки Бактобліс по 1 блістеру на 10 таблеток та інструкцією по використанню та в подарок розмальовку Бактобліс для дитини.
Сразу зауважили, що зберігати препарат потрібно в холодильнику.
Приймати пробіотик потрібно один раз в сутки після останнього прийому іжи, споживання води та чищення зубів. Що не могло порадувати, оскільки наша дитина коли не хоче сразу засипати то просить поїсти то попити, а тепер під час тестування відноситься до цього відповідально і вже після розсмоктування таблетки такі питання не підіймаються.
На смак пробіотик нагадує полуничний йогурт, що дуже подобається дитині (насправді іноді в неї виникає відчуття малинового або вишневого смаку, тому це теж додаткова розвага та плюс у сприйнятті дитиною цікавості до застосування пробіотика).
Дуже подобається що таблетка легко дістається з блістера та не кришиться.
Під час проходження тестування буду із задоволенням ділитися відчуттями та спостереженнями за дитиною, але оскільки зараз ми не хворіємо то це має бути превентивними методами до осінньо зимового сезону.
У відгука 0 коментарів
Yanapet
Доброго утра. Подскажите пожалуйста, где взять анкету для заполнения? На електронную почту пришло только письмо, о необходимости ее заполнить, но без вложения. Может я не там ищу?
У відгука 1 коментар
Yanapet
Доброго утра всем!Я уже раньше опробывала все продукты ТМ Dr.Oetker Каторые были в наборе!Все очень понравилось, работать с этой продукцией очень легко, открыла для себя новый десерт Пудинг ТМ Dr.Oetker. Моим подружкам, которым посчастливилось, благодаря мне тоже попробовать Пудинг с ванильным вкусом тоже были в восторге, что открыло для них этот десерт. По их отзывам, они готовили класический и имбирный пудинги, очень понравилось легкость в приготовлении, что не образовываются комочки, приятный сливочно-ванильный вкус и аромат и плотная структура конечного продукта, что позволяет его нарезать на кубики и обвалять кокосовой стружкой или притрусить какао. А я впечатленная и восторженная от продукции Dr.Oetker побежала в магазин и прикупила себе опять ванильный сахар, розрыхлитель и на пробу новых десертов: крем Тирамису ТМ Dr.Oetker, смесь для приготовления Взбитого десерта ТМ Dr.Oetker и eщe взяла попробовать листовой Жeлатин ТМ Dr.Oetker.
У відгука 0 коментарів
Yanapet
Доброго вечера. Пришла очередь для тестирования Глазури с вкусом темный и белый шоколад ТМ Dr.Oetker и декора Звездочки микс ТМ Dr.Oetker. Решила приготовить обычный пирог с яблоками, но так как мои дети очень любят что нибудь особенькое, то и пришла идея использовать глазурь и декор. Также использовала и разрыхлитель и ванильный сахар, но о их хороших качествах уже писала. Глазурь очень порадовала. Я просто, согласно рецепту на упаковке, положила упаковку глазури в миску с горячей водой. Держала правда не 5 мин, как в рецепте, а больше и переодически переворачивала и надавливала на пакетик, для равномерного растапливания. Когда начала выливать глазурь на пирог, то не знала как он будет вытикать, так пришла идея выливать спиралью, а потом простой зубочисткой узорно смешала все слои. Благодаря этой Глазури ТМ Dr.Oetker можно очень быстро и еффектно украсить самый простой пирог, что он будет выглядеть не хуже дорогого торта. Очень понравилось и то что глазурь очень быстро и застыла и через пол часа мы уже ели наш вкусный и красивый пирог. Декор звездочки микс моя доченька использовала почти на свое усмотрение, одну на пирог и парочку в ротик. Эти звездочки очень приятные на вкус и не сильно твердые, что особенно нравится. Просто бывает, что кушаеш тортик с декором, а его невозможно разгрызть. Очень рада за полученный результат и в дальнейшем буду использовать данную продукцию для своих блюд, так же рекомендую попробовать и другим.
У відгука 0 коментарів