Тетяна Савік
Тетяна Савік
Новачок
Відгуки Тетяна Савік
Коментарі Тетяна Савік
Отримано лайків
3 Like
Тетяна Савік

Фінальний відгук #naprobuavon

Знайшла тільки один мінус в користуванні продукцією яка випала мені для тестування, а саме - в сироватці не було інструкції зрозумілою мовою. Довелося шукати на сайті #Avon. Ніби і не велика проблема, але займає час, а із нинішніми перебоями світла та зв'язку достатньо не зручно. Загалом враження від неї: візуально тон обличчя став більш рівномірний. Наносила сироватку на ніч, тому що на моєму обличчі вона вбиралася десь 20-40 хвилин. Не дуже зручно для ранку, тому що не дуже хочеться іти на вулицю із липким обличчям (а саме таким воно стає після нанесення), але це дуже зручно для пальчикового масажу (шкіра обличчя трішки прилипає до пальців та допомагає в самомасажі).
Стосовно крем-гелю: як я вже писала раніше - аромат просто фантастичний. Мій маленький синок сказав що пахне печивом та цукерками. Дійсно, запах дуже гарний, особливо вдало підібрано до Різдва та Нового року. Шкіра після нього має гарний аромат, та достатньо зволожена (для мене це було особливо актуальним, так як в мене сухий тип шкіри, і доводиться зволожувати додатково).
Загалом тестування для мене пройшло на позитивні ноті (в такий нелегкий для України час - це дуже важливо для особистісної психічної рівноваги). Дякую організаторам та комісії, що обрали мене однією із учасників даного тестування!
У відгука 3 коментарі
Тетяна Савік

#naprobu_avon

Всіх з Новим роком! Роком Перемоги! Скоро вже підходить час для фінального відгуку. Вражень від продукції багато, багато чим хочеться поділитися.
У відгука 0 коментарів
Тетяна Савік

Початок тестування

Отримала тестовий набір в який ввійшла сироватка із вітаміном С та крем-гель для душу. Щодо гелю - перше враження - Неймовірний аромат! Це просто щось! Сироватку буду пробувати, так як ніколи не могла наважитися на її використання. Бажаю всім мирного неба, та приємних вражень від тестування продукції Avon❤️
У відгука 2 коментарі