Аліна Колтук
Аліна Колтук
Знавець
Відгуки Аліна Колтук
Коментарі Аліна Колтук
Отримано лайків
0 Like
Аліна Колтук

Тестування косметики

Тестування косметики це дуже цікаво. Завжди хочеться, щоб твоя шкіра була доглянута. Польська компанія Eveline представила лінійку косметики з природніми компонентами, тому з'являється цікавість випробувати на собі. Дуже б хотілося попасти у список учасників проекту і взагалі, всім приємного тестування

Ще цікаво: в лінійці є "Ультрапоживний крем Bio Vegan для сухої та чутливої шкіри" він підходить для нормальної шкіри схильної до жирності? На фото саме цей крем?
У відгука 2 коментарі
Аліна Колтук

Тест Желфикс для варенья

1+
Я не профи в кулинарии.На самом деле я не очень люблю готовить, такое желание возникает раз в пятилетку. Но, подготовка к зиме всё-таки...
Решила собраться с силами: вишни на дереве сорвать и абрикос собрать.
Вишни отделила от косточек и перемолола на блендере, а абрикосы на мясорубку (люблю чтобы готовка была попроще) , вот и вся подготовка.
Затем все по инструкции на обороте... Смешала содержимое пакета с двумя столовыми ложками сахара ну и засыпала фрукты, довела до кипения добавила сахар, что остался, и всё ещё раз довела до кипения после чего варила ещё 3 минуты. Для абрикос выбрала #DrOetker_желфікс 3:1, а для вишни 1:1. Кстати в инструкции написано добавить 150 г. сахара кислым продуктам что я и сделала для вишни, но она попались уж очень кислая - надо было больше сахара, но все равно вкусно)))
#DrOetker_желфікс 2: 1 еще осталось, вот завтра будет варенье из дыни, ну или конфитюр.

Продукция #DrOetker очень облегчает жизнь, смешать сахар, фрукты и загуститель куда еще проще. Вареньице густое, даже сказала бы вышел джем, но шкурки не захотела процеживать. Спасибо за тестирование #naprobuua_DrOetker
У відгука 0 коментарів
Аліна Колтук

Почнемо з посилки...

Вже підходить до кінця перший тиждень тестування, все ніяк не можу почати консервацію, Нажаль у нас в місті є проблеми з подачею води. Тому поки що роздивилася посилочку.
Тому для початку хочу подякувати за посилку з продукцією #DrOetker від #naprobuua, я була приємно здивована наповненням посилки, а саме: по 3 пакета Желфікс 1:1, Желфікс 2:1 і Желфікс 3:1 кожного; по 3 Желе для торта червоне швидкозастигаюче і Желе для торта безбарвне швидкозастигаюче кожного; 2 пакети сухої суміші для приготування Збитого десерту; + бонусом наклейки для підписування концервації на банки, 10 гарнючих глянцевих папірців для декорації банок і 10м. жгута, щоб фіксувати їх.
Дуже приємно, що в пакунку є листівка для 750 експертів з інфо , що потрібно робити. Доречі, коли кілька років тому я тестувала корм для котів такої підказки ну було.
- Щодо #DrOetker_желфікс він виготовлений з пектином із цитрусових і яблук. На звороті пачечок є інструкція ( рецепт)з фото як готувати і інфо господині на замітку.
- щодо #DrOetker_желе_для_торту на ньому також є коротка інструкція як готувати
- ну і DrOetker_збитий_десерт : 1 пачечка розрахована на 150 мл. молока. На звороті є коротка інструкція.
Сподіваюся нарешті в вихідні зможу почати заготовки. Бажаю всім веселого тестування!
У відгука 0 коментарів
Аліна Колтук

Отримала посилку

Отримала сьогодні посилку і приємно здивована, що в посилці були наклейки, щоб підписати консервацію і відріз шпагату в 10 метрів з обгортками для банок. Чесно кажучи я не відразу зрозуміла, що то за різнокольорові картинки, а коли розпакувала до мене дійшло... Тепер варення буде не тільки смакувати, а прикрашати, так як й картинки гарненькі.
Ну а поки складаю плани, що приготувати (я в цій справі повний профан, завжди цим займалася бабуся).
Веселого тестування!?
P.S. Підкиньте ідею, що приготувати.
У відгука 2 коментарі
Аліна Колтук

Будем тестировать!!! Поздравляю всех кто попал в список участников ?

Наконец-то я попала в список,. Если посылка придет к пятнице будет очень кстати. В День Рождения нужен тортик, а тестируемой продукци как раз есть необходимое для торта.
Но не будем забывать что уже начался сезон консервации, а значит Желфикс поможет сохранить вкус лета на зиму???. Эх чувствую будет как в мультике "Маша и медведь": буду делать варенье из чего найду?
Так что всем хорошего настроения и ждем посылки))))
У відгука 4 коментарів