Yanusja
Yanusja
Новачок
Відгуки Yanusja
Коментарі Yanusja
Отримано лайків
0 Like
Yanusja
Тестування добігає кінця. Отже враження за 3 тижні:блиск присутній, волосся приємне на дотик і гарне на вигляд. Лак достойно витримує капризну львівську погоду. І шампунь і бальзам доволі економні, використала менше третини банки. Впевнена що ми з ними подружились надовго. Лак точно куплю ще!
У відгука 0 коментарів
Yanusja
Тестування день 3. Вперше помила шампунем Нівея голову у суботу вранці, .об"єм тримався і у неділю, незважаючи на дощову погоду. Сьогодні помивка № 2. Про зручність: баночки і шампуню і бальзаму легко відкриваються мокрими руками, лак приємно здивував тим, що розпилювач є одразу на кришці, бо кришки від інших засобів постійно губилися. Шампунь і бальзам економні на моє волосся (довжина на фото) потрібно зовсім небагато. Запах легкий цитрусовий, після просушки практично не відчутний, для мене це ++++++, не люблю коли запах косметичних засобів змішується з парфумами. Ну і головне: БЛИСК!!! Він справді є, об"єм після сушіння феном також є. У наступному відгуку розкажу, як вело себе волосся протягом двох днів.
У відгука 0 коментарів
Yanusja
Тестування день перший. Шампунька прозора, з легким запахом, для мого довгого волосся потрібно зовсім небагато. Бальзам приємно здивував густиною, правда на баночці не вказано скільки часу тримати на волоссі. Після миття волосся гладеньке, блискуче, і приємне на дотик. Лак достойно витримав випробування дощовою львівською погодою,об'єм протримався до кінця дня. Тестую далі
У відгука 3 коментарі