OLyhca
OLyhca
Новачок
Відгуки OLyhca
Коментарі OLyhca
Отримано лайків
0 Like
OLyhca
Всім привіт! Ділюсь з вами своїм враженням про тестування BB-крем натуральний слівочний від ТМ Черный Жемчуг . Після нанесення була приємно вражена обличчя має природний колір, крем має хорошу рівну структуру плотненьку( крему вистачить на довго) , приємний запах. Наноситься легко не стягує шкіри. Не має враження маски на обличчі, добре зволожує шкіру.Мені повністю підійшов тон крему. Протягом дня добре тримається на шкірі ,навіть не погано маскує зморшки . Шкіра бархатиста , ніжна без жирного відблиску . Я вже порекомендувала BB-крем натуральний слівочний від ТМ Черный Жемчуг, своїм подружкам. І після закінчення тестування можу впевненно заявити , що і на далі буду користуватись продукцією ТМ Черный Жемчуг.
У відгука 0 коментарів
OLyhca
Всім привіт! Сьогодні залишаю свій відгук про біо- крем для обличчя" Черний жемчуг"+36.Після щоденного застосування цього крему , я помітила : поліпшився колір обличчя , шкіра зволоженна, стала бархатистою , більш упругою, ніжною. Також хочу відмітити аромат крему , чудовий і тримається довго. Переноситься шкірою добре . Після застосування у комплексі продукції "Черний жемчуг", забула про деякі проблеми соєї шкіри. А саме сухостті та шелушіння ( в області лоба і підборіддя) ,значно звузились пори. Дякую, до слідуючих відгуків!
У відгука 2 коментарі
OLyhca
Всім привіт!Пішов другий тиждень мого тестування .Хочу поділитись своїми враженнями про"Крем-бальзам для лица с Дамасской розой". Коли я спробувала "Крем-бальзам для лица с Дамасской розой", аромат мене вразив, просто прекрасний... Після нанесення крему, я дійсно відчула повне зволоження, шкіра стала неймовірно ніжною. Шкіра крем добре переносить, не викликає алергічної реакції. Плюси: Дуже сподобався дизайн та колір кремнички, прекрасний аромат, шкіра миттєво зволожується, не викликає алергії. Минуси: Мінусів я не побачила , мені сподобалось все у данній продукції. Пока дякую , до слідуючих коментарів.
У відгука 0 коментарів
OLyhca
Доброго дня, у мене виникло таке запитання до вас.При заповненні анкети я не вказала пункт 9 "Укажите профили в социальных сетях (минимум 1 социальная сеть)" так як у цих сетях я не зарегістрованна. Я користуюсь " Однокласниками". Зробила хваст посилки на "Клумбі"-місце спілкування молодих та майбутніх батьків, своєрідний форум,( багато дівчат зацікавилось порталом ). Цього достатньо , чи треба по правилам проекту , обговорювати продукцію лише у данних соц. сєттях? Вибачте якщо я щось не вірно зрозуміла , перший раз приймаю участь.
У відгука 6 коментарів
OLyhca
Всі привіт! Розпочала тестування відразу після отримання посилочки. Поділюсь з вами першими враженнями про отриманну продукцію. І так, розпочала я з "Глубокое BIO-очищение 5 в 1". Хочу добавити, що маю проблемну шкіру на обличчі, чорні цятки і шелушіння шкіри в ділянці лоба та підборіддя. Спробувавши "Глубокое BIO-очищение 5 в 1" , була приємно враженна станом шкіри після змивання засобу. Під час нанесення цього засобу, шкіра не свербить , не пече і не червоніє. Шкіра стала більш зволоженою,очищенною, зникло шелушіння і виникає враження , що шкіра почала дихати. На данному етапі тестування я цілком задоволенна продукцією ТМ Черный Жемчуг , надіюсь і надалі у процесі тестування вона мене не розчарує!!! Пока дякую, до слідуючих коментарів.
У відгука 3 коментарі