jozhyk
jozhyk
Експерт
Відгуки jozhyk
Коментарі jozhyk
Отримано лайків
1 Like
jozhyk

Не всі посилання внесені у відгук

Доброго дня. що робити? не всі посилання внеслись у відгук.... куди їх тепер вставити? дякую
У відгука 3 коментарі
jozhyk

ПІКАНТНЕ ВАРЕННЯ З ПЕРЦЕМ ЧИЛІ з Желфікс 3:1 Dr.Oetker

І третє експериментальне вареннячко - це пікантне варення зі слив з перцем чілі. Рецепт: Слива – 1 кг Перець чилі - 2-3 штуки. Цукор - 350 грам. Лимонний сік - 4-5 столових ложок. Лимонна цедра - 1 чайна ложки. Ром або коньяк - 2-3 столові ложки. Підготовка: Сливи помити, злегка надрізати навхрест і перекласти в окріп хвилини на 2, потім відкинути на друшляк і облити холодною водою. Очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточку. Перець чилі помити, обсушити, розрізати на дві половинки, видалити насіння і дрібно нарізати. Лимон ретельно промити, натерти цедру і вичавити сік. Приготування: У велику каструлю з товстим дном покласти сливи та перець, додати цукор, перемішати та залишити на 3-4 години, щоб сливи пустили сік. Потім акуратно дерев’яною ложкою ще раз перемішати, поставити на плиту, довести до кипіння на слабкому вогні, періодично перемішуючи. Додати пакетик Желфіксу 3: 1 Dr.Oetker змішаний з двома столовими ложками цукрового піску, лимонну цедру, лимонний сік. Варити ще 3 хвилини. Наприкінці за бажанням можна додати ром або коньяк, перемішати. І перекласти в теплі банки, герметично закупорити, перевернути кришками вниз і залишити до повного охолодження. І тільки після цього прибрати в темне прохолодне місце. Скажу одразу, що звичним варенням це точно не назвеш :) Як на мене, то це скоріш гострий солодкий соус до страв.... На 1 кг слив я витратила всього 350 гр цукру - варення вийшло в міру солодке, точніш кисло-солоденьке, бо сік лимону додав свої нотки. По консистенції варення густеньке, бо сік, який пустили сливи під час відстоювання, після додавання Желфікс 3:1 Dr.Oetker почав швиденько загусати. Желфікс 3:1 Dr.Oetker зекономив мені не тільки цукор, а і час приготування варення, адже не потрібно варити в декілька етапів - раз-два і готово :) #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 0 коментарів
jozhyk

Сливовий джем з шоколадом з Желфікс 3:1 Dr.Oetker

Експерименти продовжуються :) на часі відгук про сливовий джем з шоколадом з Желфікс 3:1 Dr.Oetker. Сливи і шоколад.... ніколи б не додумалась поєднати ці два продукти, але експерти радять - вирішила спробувати. Отже, потрібно: 1 кг слив (без кісточок) 300 г цукру 80 г чорного шоколаду, бажано хорошої якості :) 1 пакет Желфікс 3:1 Dr.Oetker Приготування: Сливи вимити, висушити, розрізати навпіл та вийняти кісточки. Засипати частиною цукру та залишити на 5-6 годин, щоб сливи розм’якли та пустили сік. Потім пропустити їх через сито (можна попередньо блендерувати в пюре). До сливового пюре додати шоколад, подрібнений невеличкими шматочками, а також пакетик Желфікса 3:1 Dr.Oetker змішаного з двома столовими ложками цукру. Ретельно перемішати, поставити на вогонь, довести до кипіння. Додати решту цукру та варити ще 5 хвилин. Важливо регулярно помішувати джем, щоб він не пригорів. Готовий джем розлити в уже підготовлені банки, закрутити кришками, перевернути банки і приблизно на 5 хвилин залишити в положенні догори дном. Зберігати в темному, прохолодному місці. Все зробила по рецепту - це фаворит моїх експериментів. Впевнена, що буду варити таке вареннячко ще - діти його одразу взяли на пробу побільше :) Консистенція вийшла досить густа, цукру можна було взяти по факту і менше, бо на мій смак вийшло надто солодко. Завдяки Желфікс 3:1 Dr.Oetker, на 1 кг слив я витратила всього 350 гр цукру! #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 1 коментар
jozhyk

Джем з дині з Желфікс 3:1 Dr.Oetker

Цього сезону, завдяки Желфікс від Dr.Oetker відкрила для себе нові смаки ваннячок :) Варила - джем з дині :) Скористалась рецептом з рекомендованих експертами в кулінарії.... Джем з дині Потрібно: 1 кг мякоті дині 350 г цукру 1 пакет Желфікс 3:1 Dr.Oetker Диню помити, розрізати на дві половини, вийняти насіння, зняти шкірку, порізати на дрібні кубики. Підготовлену диню покласти в ємність, пюрувати блендером. До ароматного пюре додати пакетик Желфікса 3:1 Dr.Oetker змішаного з двома столовими ложками цукру. Ретельно перемішати, поставити на вогонь, довести до кипіння. Потім додати решту цукру та варити на слабкому вогні ще 3-5 хвилин. Готовий джем розлити в уже підготовлені банки, закрутити кришками, перевернути банки і приблизно на 5 хвилин залишити в положенні догори дном. Зберігати в темному, прохолодному місці. Все так і робилось, єдине що, я варила в мультиварці. Постійно помішуючи, щоб не пристало до чаші. Завдяки Желфікс 3:1 Dr.Oetker джем варився дуже швидко зі значною економією цукру. Так як диня не дуже солодка була, то джем зварився в міру солодкий - не приторний. На смак джем досить цікавий....ароматний. Мені трішки дає гірчинку. :) #naprobuua #naprobudroetker #желфіксоеткер
У відгука 0 коментарів
jozhyk

Дочекалась! :)

Отримала пакунок з Желфіксом :) Тестуватиму вдруге :) Минулого разу були дещо інші складові.... а значить - будуть нові експерименти :) Порадувала заправка для консервації овочів - для мене зараз це дуже актуально - сезон овочів в розпалі! Єдине, що викликає запитання, чому на них нема ніякої наліпки з інструкцією нашою мовою.... думаю вона там була б доречною :)
У відгука 0 коментарів