Валерия Валерьевна Журавель
Валерия Валерьевна Журавель
Експерт
Відгуки Валерия Валерьевна Журавель
Коментарі Валерия Валерьевна Журавель
Отримано лайків
14 Like
Валерия Валерьевна Журавель

Тепер желфікс - мій фаворит)

Як я вже і писала в попередньому відгуці - з желфіксом познайомилася лише на тестуванні продукціі dr.Oetker.
Як виявилося, така суміш чудово економить час, та підходить для тих, хто полюбляє варення та хвилюється за свою фігуру))
Найбільше мені сподобався саме желфікс 3:1 - я вперше робила персикове варення, і моїм головним бажанням було не тільки поменше цукру, а й хотілося зберегти четвертинки персика цілими шматочками)) якщо варити по класиці - то тут не завжди вгадаєш, як вийде, адже фрукт спочатку відстоюється з цукром, потім вариться декілька разів - довго, нудно))
З желфіксом я витратила на приготування менше години, до того ж персики таки не розлізлися.
Більш того, по консистенціі варення вийшло дещо схожим на повидло, саме після застигання, а смак - мммм)) вийшло справді смачно, шкодую що зробила не багато)) експериментувала також з вишнею - хоч і більш клопітно, та для різноманітності можна трошки поколупатись)))
У відгука 0 коментарів
Валерия Валерьевна Журавель

Це неймовірно смачно!!?

Саме трайфл я хотіла давно приготувати, тому збитий десерт став у нагоді, та й дуже вчасно - у чоловіка 17-го липня був день народження, тоді ж і приготувала)
Використовувала подрібнений корж з торту «Красный бархат», випікала окремо, тому що залишки з самого торту (головий десерт на ДН) дочка з‘їла ще до ідеі трайфлу))
Збитий десерт дуже легкий у приготуванні, в мене приготування зайняло приблизно 5 хв ?
Для трайфлу крім коржів взяла малину, банан, та самі «вершки» - ними ж і прикрашала)) викладала все у прозору склянку, шарами у рандомному порядку) вийшло дуже смачно! Якось вийшло, зо одна склянка все ж достояла до ранку наступного дня - «вершки» стали ще смачнішими!) схоже по смаку на вершкове морозиво, смак дуже ніжний, не приторний)))
Багато тексту - мало інформації, прото головне - рекомендую спробувати!!! Точно не залишитесь байдужими))
До речі, якщо цікавий рецепт торту «Красный бархат» - додам до свого інстаграму)) дуже смачно теж!
У відгука 0 коментарів
Валерия Валерьевна Журавель

Мой набор)


Я уже второй раз получаю продукцию от проекта naprobu, и снова это любимый dr.Oetker.

Пробовала многое, но вот как то о желфиксе не слышала ??‍♀️
А зря! Вчера сварила первую баночку варенья, сахара использова в три раза меньше именно благодаря пакетику «Желфикс 3:1». Получилось вкусно, но попробовала малость - остальное закатала в банки ? посмотрим, каким будет через несколько месяцев ?

Очень хочу попробовать взбитый десерт, но жду пятницы, приготовлю уже сладкое ко дню рождения мужа?
На фото все, что приехало мне на тестирование в этот раз ? очень порадовали наклейки для банок, и листики, чтоб крышку можно было красиво обернуть ? я такое люблю ?


#naprobuua
#DrOetker
#napronuua_DrOetker
#naprobu_відгуки
У відгука 0 коментарів
Валерия Валерьевна Журавель

Крем для торта та Творопиш

Творопиш
Я не дуже полюбляю запіканки, та цікавості заради вирішила все ж приготувати) Часу то все займає не багато, рецепт був на звороті упаковки (до речі, за це велике дякую виробнику, у інших такого не помічала), тому сказано - зроблено)
Не без косяків - не дочекалась коли повністю вихолоне, тому як вийняла з форми, зовнішній вигляд трохи постраждав, але то не страшно, тому що запіканка виявилася чудовою!
Якщо гаряча, то вона ніби повітряна, навіть пориста) після того як охолола - смак став ще краще, явний вершковий, по консистенціі сказати тяжко напевне, але відрізняється від класичноі запіканки))
Рекомендувати можу, до речі, продукти скоротила двічі, суміші теж використала половину, тому ще раз точно порадую сее і своїх рідних смакотою))

Крем для торту)
В моїх доньок в червні день народження, і цього року надихнувшись фото з пінтересту, вирішила приготувати їм самостійно торти-цифри)) сьогодні була "репетиція", використовувала крем для торту)) трішки підфарбувала його в рожевий, не втрималась) проте колір реальний світлий жовтий, як масло)) смак сподобався, в приготуванні легкий) не знаю чи просочиться достатньо, але впевнена що до бісквітних тортів це просто знахідка) крем вийшов ніжний, смак вершковий. Робила з маслом, тому не розтікається -я цілком задоволена)) буду купувати тепер ще, дуже люблю готувати смаколики))
Рекомендую!

Підводячи підсумки, можу сказати, що на 80% задоволена продукцією dr.Oetker, інші відгуки можете знайти в мене в профілі, або в інстаграмі @lera.zhuravell
Дякую naprobu.ua за таку прекрасну можливість протестувати саме ц продукцію!!
У відгука 10 коментарів
Валерия Валерьевна Журавель

Желатин харчовий 5/5

1+
Ну що, потихеньку тестую продукцію, і вчора руки дійшли нарешті приготувати чізкейк без випічки, який, до речі буде актуальний для тих, хто притримується здорового харчування.
Недивлячись на те, що на упаковці вказано розводити на 0.5 рідини, я орієнтувалась на свій рецепт, і 6 г з упаковки використала на 100 г молока.
Активувався, тобто набухав, желатин приблизно 10 хв, і потім мені потрібно було розтопити його на водяній бані.
Не знаю як у більшості кухарочок, та у мене зазвичай желатин брався грудками, навіть якщо не великими, та вони були. Желатин dr.Oetker використовувала вперше, і тут грудочок не було ВЗАГАЛІ!
Желатин без смаку та запаху, після застигання він не став резиновим, хоч і мало рідини було використано, і не розпадається.
Сьогодні відправляла чоловіка до місцевого супермаркету, нажаль такого ж він не знайшов, чи то шукав погано, чи то дійсно в продажу немає, але я могу вже точно сказати - купувати тепер буду саме його) дуже хочу спробувати приготувати маршмолоу з ним, теж цікаво чи вийде))
Наразі рекомендую! Цікаві також відгуки інших дівчат ,чи сподобався?)
Якщо відгук мій для вас корисний - не шкодуйте лайк))
Гарного дня!
У відгука 7 коментарів