Христина Мокра
Христина Мокра
Новачок - Блогер
Відгуки Христина Мокра
Коментарі Христина Мокра
Отримано лайків
3 Like
Христина Мокра

Ваша шкіра Вам подякує ❤️

Пройшов тиждень користування засобами Rich Coconut від Eveline Cosmetics. І якщо спочатку я тішилась та була задоволена запахом, пакуванням і дизайном, то зараз до загального захвату приєдналась моя шкіра обличчя. Відразу помітні зміни, але хочу розповісти про усе по черзі.
1. Зволожувальна кокосова міцелярна вода допомагає позбутись макіяжу після важкого дня. Ніжна водичка, яка не залишає плям і не робить шкіру жирною. Дуже гарно змиває увесь макіяж та бруд, шкіра стає шовковистою.
2. Ніжна пінка для вмивання допомагає обличчю стати сяючим та гладким. А ще вона неймовірно зволожує, що дуже важливо у вітряні дні.
3. Мультиживильний кокосовий крем для шкіри навколо очей є знахідкою для тих, у кого втомлюються очі (для всіх тобто). А всім ненависні набряки зникають після короткотривалого користування.
4. Мультиживильний кокосовий крем для обличчя я використовувала зранку. Він чудово лягав на шкіру після вмивання, а після нього макіяж наносити було одним задоволенням.
5. Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя я використовувала перед сном, після пінки. Він гарно забирає сліди втоми на обличчі, робить шкіру сяючою.

Після застосування комплексу з‘являється відчуття, що ти відвідала косметолога. Тому ці засоби тепер на постійній основі залишаються в мене 🥰

Репост у ФБ зроблений 🥰
У відгука 2 коментарі
Христина Мокра

Одна насолода

Отримала посилку і вже 2ий день користуюсь засобами. В першу чергу тішить приємний дизайн - кожна коробочка має малюнок кокосу, а в кремів надзвичайна кришечка. Далі - запах. Він бомбезний. Ти відчуваєш нотки не лише кокосу, але й тропічних фруктів. Отримуєш 2 в 1 - прекрасний догляд і відчуття, що ти на відпочинку біля океану.
Після 2 днів шкіра ніжна та приємна на дотик, косметика лягає краще.
Тестуємо далі і покращуємо стан шкіри 💣🔥
У відгука 0 коментарів
Христина Мокра

Хочеться спробувати

Напевно райський продукт!
У відгука 0 коментарів
Христина Мокра

Для осені - саме те

Осінь -період вірусних та простудних захворювань. Корисні вітаміни для діток зараз мають бути невід‘ємними.
У відгука 2 коментарі