California
California
Новачок
Відгуки California
Коментарі California
Отримано лайків
1 Like
California

Квітневі пропозиції від Avon

Avon завжди асоціюється в мене з дитинством, підлітковим періодом. Було приємно отримати на тестування їх продукти.
Одразу скажу за туш, вона просто неймовірна, я вперше користуюсь нею і точно не востаннє. Гарно профарбовує вії, а її силіконова щіточка - це взагалі любов, за рахунок її форми можна легко профарбувати всі війки, гарно розділяє, не склеює. Легко змивається. Я в захваті!
Крем під очі для моєї комбінованої шкіри підійде більш на прохолодний період року, тому що по консистенції трохи щільний для зони навколо очей. Гарно зволожує! Має ледь помітне сяяння, певно через це після нього не хочеться наносити консиллер.
Парфуми, нажаль, не на мій смак. Квітковий і злегка солодкуватий аромат. Я люблю більш свіжі, ближчі до чоловічих. Пів дня точно тримаються, далі я вже їх не відчувала на собі. Подарую свекрусі, впевнена, їй ці парфуми точно сподобаються!
У відгука 0 коментарів
California

NAN 3 OPTIPRO

На сумішах дитина з 4х місяців, тоді їй дуже підійшов NAN кисломолочний. Тестуємо зараз NAN 3 OPTIPRO і я впевнено можу сказати, що це чудова суміш!
Легко розчиняється, без грудочок, без осаду і має легкий, приємний, молочний запах. Не гірчить 💛
Важливим для мене є те, що в цій суміші немає пальмової олії! Повноцінний склад: є всі необхідні вітаміни та мікроелементи!
Дитині подобається, спить вночі міцно, з кишечником все гаразд 💛
Я і раніше довіряла NAN, а тепер лиш переконалась в цьому.
Щиро рекомендую!
У відгука 0 коментарів