Світлана Дарбінян
Світлана Дарбінян
Новачок
Відгуки Світлана Дарбінян
Коментарі Світлана Дарбінян
Отримано лайків
1 Like
Світлана Дарбінян

Вітаміни ПреМама Дуо ✨

3+
Вагітність🤰🏼- дуже важливий період в житті жінки , потрібно весь час проходити аналізи 🔬🩸та контролювати рівень вітамінів🍎, думаю кожна жінка переживає та хоче народити здорового малюка👼🏼. Про своє здоров’я потрібно думати не тільки під час вагітності а і зазделегідь .

Тому я до вагітності почала приймати
Премама Дуо✨це — мультивітамінний і мультимінеральний комплекс, що містить омега-3 поліненасичені жирні кислоти, докозагексаєнову (ДГК) ейкозапентаєнову (ЕПК), рекомендований жінкам, які планують вагітність, у період вагітності та годування грудьми.

Хочу з вами поділитись своїми враженнями про вітаміни @premama.ua які дійсно заслуговують уваги 👀
Їх дуже зручно приймати ,1 раз на добу вони не великі за розміром , та без запаху.
В результаті вони допомогли мені зберегти мою активність , міцні нігті💅🏼 та чисту шкіру 🧏🏼‍♀️

ПреМама Дуо складаються з 11 вітамінів та 10 мінералів все в такій кількості як потребує організм вагітної жінки.
Це також дуже виснажливий період для організму, планую приймати їх і під час грудного вигодовування 🍼

У відгука 0 коментарів
Світлана Дарбінян

Вітаміни

Отримала на тестування вітаміни ПреМамаДуо 10.09.2021 почала відразу тестувати оскільки чула про них багато хороших відгуків від знайомих. В скаладі 11вітамвнів і 10 мінералів що дуже мені сподобалось , є повністю все що потрібно на період вагітності оскільки весь час є нестача вітамінів . Також хочу відмітити дизайн упаковки , як для жінки дуже стильно ) Самі пігулки невеликі тому проковтнути їх було неважко . Після перших днів прийому замітила що стала набагато спокійнішою напевно через те що в складі є Магній який мені призначав мій гінеколог та і йод , фолієва кислота , думаю після місяця часу буде замітно більший результат , тому що вітаміни дієві .
У відгука 1 коментар