ViktoriiaSemenko
ViktoriiaSemenko
Знавець
Відгуки ViktoriiaSemenko
Коментарі ViktoriiaSemenko
Отримано лайків
1 Like
ViktoriiaSemenko

Суміш NAN OPTI PRO

Отримали баночку суміші на тестування. Я якраз хотіла спробувати якусь суміш, бо завершуємо ГВ, а на ніч дитинка все ще їсть якусь кашу. Спробували, малеча їсть із задоволенням, значить смак подобається. Щодо дозування - тут для кожного своє, ми норму не випиваємо, тому в нас виходить економно. Цю суміш нам рекомендували й лікарі, адже якість перевірена матусями. Проте, через кілька днів прийому я помітила, що дитинка частіше ходить в туалет, особливо через півгодини-годину після суміші. Це трохи турбує. Перестала давати - все налагодилося. Тому нам суміш підійшла, проте чергую її з іншою, щоб не було таких проблем.

Якістю задоволена, пакуванням також.
У відгука 0 коментарів
ViktoriiaSemenko

Швидкий обід - легко та смачно!

Ми з донечкою живемо в активному ритмі, постійно гуляємо, вивчаємо світ. В не завжди є змога пообідати вдома. Тому ми беремо з собою баночку крем-супчику з курочкою від «КоКо» з овочами або з гарбузом - це нас дуже виручає.
Ми заходимо до тата на роботу - гріємо супчик і вуаля - обід готовий. Малеча із задоволенням їсть, а я рада, що донечка не голодна.
У відгука 0 коментарів
ViktoriiaSemenko

Ніжна курочка «КоКо» - чудовий запасний варіант обіду.

Моїй донечці вже майже рік, і наш раціон харчування складається більше із звичайної «дорослої» їжі.


Моїй донечці вже майже рік, і наш раціон харчування складається більше із звичайної «дорослої» їжі. Проте, не завжди вистачає часу приготувати обід маленькій зірочці. Тому я завжди маю в холодильнику запас готових обідів чи перекусів, таких як «КоКо» ніжна курочка. Склад продукту дуже гарний, немає ароматизаторів та підсилювачів смаку, доданих солі та цукру - для мене це головне у виборі дитячого харчування.

Звісно ж, перед тим як дати малечі щось скуштувати - я пробую на смак, ось диво коли це новий продукт. І я була здивована, що на смак це пюре мені було схоже на приготоване мною.

Консистенція чудова - в міру густа, але не жирна, немає грудочок та домішок.

Малеча із задоволенням скуштувала ніжну курочку з кашею і не залишила ані грами - а це найвищий знак якості.

Думаю, запаси цього пюре в нашому холодильнику будуть обов’язково.
У відгука 0 коментарів
ViktoriiaSemenko

Допомога організму вагітної та годуючої мами

Я отримала вітаміни в кінці третього триместру вагітності, тому встигла оцінити їх ефект як під час вагітності, так і при грудному вигодовуванні.
Після курсу прийому значно покращилося самопочуття, стан волосся. Дуже радує те, що добова норма вітамінів підходить для вагітних та годуючих матусь, не шкодить організму.
Форма таблеток та капсул дуже зручна, приймати легко.
Дуже сподобалося що в одній упаковці є і вітамінний комплекс і риб’ячий жир, адже я рибу в їжу не вживаю, тому дефіцит омега покриваю.
Надалі буду продовжувати вживати комплекс, якість задоволена та буду рекомендувати усім знайомим жінкам та дівчатам.
У відгука 1 коментар
ViktoriiaSemenko

Вітамінний комплекс ПреМама ДУО

Отримавши вітаміни на пробу, я вже трішки була з ними знайома. Так, їх рекомендують сучасні жінки, артисти, співачки та багато моїх знайомих. Я з радістю долучилася до групи тестування і цілком задоволена комплексом!
Склад відмінний (після консультації з сімейним лікарем та гінекологом можу з точністю сказати - один із найширших та найповніших складів). Дуже зручна форма та розмір таблеток і капсул - вони легко ковтаються та не викликають неприємних відчуттів.

Зараз вже половина комплексу залишилася - враження тільки позитивні. Стан шкіри задовільний, волосся не випадає, нігті не ламаються.

Однозначно буду продовжувати прийом комплексу під час годування
У відгука 0 коментарів