AnastasiiaMysko
AnastasiiaMysko
Новачок
Відгуки AnastasiiaMysko
Коментарі AnastasiiaMysko
Отримано лайків
3 Like
AnastasiiaMysko

Фінальний відгук про вітаміни ПреМама Дуо

Комплексом повністю задоволена 👍🏼
До цього приймала вітаміни з меншим складом. В ПреМама Дуо дуже широкий склад вітамінів і мінералів і це чудово. Під час приймання відчула покращення самопочуття, стала менш нервова, більш уважна. По волоссю, шкірі покращень не помітила, можливо треба приймати далі, щоб були якісь зміни. Так як моя дівчинка на ГВ, то думаю вона теж отримувала більш корисне молочко, завдяки цьому комплексу. Планую приймати ПреМама Дуо і надалі 👍🏼
У відгука 0 коментарів
AnastasiiaMysko

Другий відгук

Майже місяць приймаю вітаміни ПреМама Дуо. Змін особливих по стану волосся і нігтів не помітила, а ось самопочуття досить добре, менше нервую, думаю вітаміни в цьому допомагають, так як з новонародженою дитиною, недосипанням нервова система сильно розхитується. Організм хоч і виснажується, але за рахунок правильно підібраних вітамінів досить швидко відновлюється. Якихось побічних реакцій не було. Гарний комплекс, думаю приймати їх і надалі.
У відгука 0 коментарів
AnastasiiaMysko

Вітаміни та мінерали для вагітних і годуючих мам

Дякую за участь у проєкті! Менше тижня назад я стала мамою чарівної дівчинки. Тому наразі вдало приймати додаткове джерело вітамінів, так як малишка на ГВ. Мої перші враження: коробка яскрава, інформативна, приємної текстури; в інструкції все зрозуміло описано, є таблиця назв вітамінів і мінералів та їх дозування у добавці. Форма пігулок овальна, ковтати зручно. Вигляд приємний, без різкого запаху. Зручне дозування, так як приймати лише одну порцію на день, значить на довго стає. В загальному задоволена.
У відгука 0 коментарів