Ковальчук Тетяна Сергіївна
Ковальчук Тетяна Сергіївна
Новачок
Відгуки Ковальчук Тетяна Сергіївна
Коментарі Ковальчук Тетяна Сергіївна
Отримано лайків
2 Like
Ковальчук Тетяна Сергіївна

Завершення тестування вітамінно-мінерального комплексу ПреМама Дуо

Усім привіт!
Хочу поділитися хорошими враженнями про вітамінний комплекс ПреМама Дуо від naprobu.ua
До знайомства з ПреМама Дуо мала проблеми з висипанням на шкірі, дуже лізло волосся, нігті були тонкі і ламкі, дуже швидко втомлювалася. За час прийому препарату помітні колосальні зміни!!! Стан нігтів значно покращився, вони стали тверді і почали швидко рости👍 Обличчя перестало сипати прищами і пропала сухість шкіри. Волосся, нарешті, не лізе і загальне самопочуття покращилося, енергії стало більше🥰 Побічних реакцій чи будь-яких інших проблем із прийомом вітамінів не було. Вони дуже зручні і не мають ніякого посторннього запаху❤️
Вітамінним комплексом дуже задоволена, буду і надалі приймати та рекомендуватиму знайомим🥰
У відгука 0 коментарів
Ковальчук Тетяна Сергіївна

ПреМама Дуо

Хочу висловити вдячність за змогу тестувати вітамінний та мінеральний комплекс ПреМама Дуо #naprobu.ua
На сьогоднішній день, може запаморочитися у голові від такої кількості пропозицій дієтичних добавок для вагітних. Однак потрібно розуміти, що саме потребує твій організ і організм малюка у такий важливий для вас обох період.
Я довго вагалася, які ж вітаміни потрібні саме мені. У жіночій консультації мій лікар акушер-гінеколог запропонувала спробувати комплекс 11 вітамінів та 10 мінералів ПреМама Дуо. І так склалося, що мені випала можливість тестувати даний продукт❤️
Перше, що мене приємно вразило, це розмір упаковки! Вона є дуже компактна і зручна, а це великий плюс, якщо ви подорожуєте. Текст в інструкції викладений чітко, зрозуміло, без зайвого матеріалу. Самі пігулки є середньої форми, без постороннього запаху, що не викликає дискомфорту при ковтанні.
Комплекс ПреМама Дуо я тестую вже 17 днів і хочу відмітити, що волосся стало менше випадати, а стан шкіри обличчя покращився, зник жирний блиск і зменшилися висипання.
Буду тестувати далі і згодом поділюся своїми враженнями!🥰
У відгука 2 коментарі