Nica06
Nica06
Новачок
Відгуки Nica06
Коментарі Nica06
Отримано лайків
0 Like
Nica06
Ура!!! нарешті нове, довгоочікуване тестування, та ще й дуже доречне. Наш старий пилосос зламався(((, а з маленькою дитиною це необхідна річ. Сподіваюсь потрапити в 10-ку щасливців. Всім удачі!
У відгука 0 коментарів
Nica06
Прекрасное тестирование! Дочурке 1,5, трусики еще не пробовали. Надеюсь повезет! Всем удачи!
У відгука 0 коментарів
Nica06
На кінець тестування хороше враження від лінійки Nivea, на жаль, трохи зіпсувалось(((, помітила в себе лупу і виник неприємний зуд. Дуже дивно бо таке в мене буває дуже рідко, які б я шампуні не використовувала. Але лак для волосся супер, продовжу ним користуватись.
У відгука 1 коментар
Nica06
Як шкода((( я не пройшла. Сподіваюсь пощастить наступного разу, удачі всім!
У відгука 0 коментарів
Nica06
Вже тиждень як користуюсь лінійкою Nivea, хороше враження як і при першому використанні збереглося. Що стосується даного шампуню, то він цілком справляється зі своїми обов'язками, волосся промиває добре, робить це м'яко і ніжно, утворюючи рясну піну. Волосся не брудниться швидко, раніше доводилось мити голову мало не щодня, а зараз 2-3 рази на тиждень. Після застосування бальзаму, я залишилася в захваті. Волосся дійсно блищить, легко розчісується, не плутається і не в'ється. Вимивається відмінно. Аромат мені теж сподобався.Багато бальзаму для одного застосування не потрібно. Так що пляшечки вистачає на довго. Сам флакон зручний у своєму застосуванні. Легко видавлюється. Дуже симпатично оформлений. Багато місця у вашій ванній кімнаті не займе. Я залишилася задоволена результатом цього бальзаму, тепер і він є в моїй колекції засобів по догляду за волоссям.
У відгука 0 коментарів