Sofi1993
Sofi1993
Новачок
Відгуки Sofi1993
Коментарі Sofi1993
Отримано лайків
2 Like
Sofi1993

Завершальний курс Премама

Нам завжди потрібні вітаміни,а зараз осінній період так як я молода матуся двох діточок.То вони потрібні як ніколи.Пропивши курс за 30 днів.У мене покращилося самопочуття,задоволена станом своїх нігтиків та волоссям.У мене завжди ламкі нігті.А зараз гарненькі. Не пам'ятаю коли вони були такими міцні.Я почуваюсь себе задоволеною.Стала більш спокійною.Буду рекомендувати знайомим і близьким!Дуже якісний продукт перевірено на собі!
У відгука 0 коментарів
Sofi1993

Знайомство із Премама Дуо

Сьогодні отримала посилку.І була дуже радісна.Всю свою вагітність приймала інші таблетки.Так як у цих кусається ціна.Але думаю що враховуючи що це не тільки таблетки'вітаміни, а й капсули мікроелементів.То отримаєте два в одному не 30 шт а 60шт.Тепер я родила донечку,і мені не менш ніж раніше потрібні вітаміни.Радію що у мене є можливість протестувати їх.
Відкривши коробочку,я побачила 3 блистира по 10 шт.рожево кольору і 2 блистира капсул по 15 шт.жовтувато-прозорого кольору,інструкцію.В інструкції вказано що потрібно пити 1 таблетку і 1 капсулу ,один раз в день .Це дуже зручно. Вони не великі,і їх легко проковтнути запиваючи водой. Запаху не мають.Буду приймати на далі,чекаю покращення стану,чарного результату.
У відгука 2 коментарі