Yuliia Turtseva
Yuliia Turtseva
Новачок
Відгуки Yuliia Turtseva
Коментарі Yuliia Turtseva
Отримано лайків
2 Like
Yuliia Turtseva

Доповнення відгуки про найкращій комплекс вітамінів

Доброго дня! Хочу доповнити свій відгук про вітаміни. На днях здавала аналізи на дефцити в організмі, то абсолютно всі показники в нормі, і не так що на мінімальній границі (так було з деякими до початку прийому вітамінів). Я прекрасно розумію, що дані вітаміни можуть не всім підійти, і якщо є досить серйозні дефіцити якогось елемента то проблема може не вирішитись, але мені ідеально підійшов даний комплекс.
Тож хочу подякувати сайту на пробу за можливість спробувати щось нове.
У відгука 0 коментарів
Yuliia Turtseva

вітаміни ПреМама Дуо

Пройшовши місячний курс вітамінів, вирішила продовжити приймати саме ці вітаміни далі, тому купила нову упаковку! До кінця вагітності точно буду їх приймати, а то і в період ГВ.
А тепер детальніше про самі вітаміни. З початком прийому саме цих вітамінів помітила, що стала спокійніша, волосся стало менше випадати, за шкіру не можу з впевненості сказати, так як почала шилушитись, але це скоріш за все пов’язано з сезонними змінами погоди. Дуже сподобалось що вітаміни розділені на капсулу і саму таблетку, приймала зі сніданком капсулу, а після обіду все саму таблетку, хоча мені здається що можно все в один прийом їжі.
Висновок один, що це одні з кращих вітамінів що я користувалась, з задоволенням можу рекомендувати і вагітним і годуючи мамам!
У відгука 0 коментарів