olgabogodiuk
olgabogodiuk
Новачок
Відгуки olgabogodiuk
Коментарі olgabogodiuk
Отримано лайків
1 Like
olgabogodiuk

Перше враження

Дякую проекту НаПробу за можливість протестувати актуальний для мене продукт.
Після оголошення учасників проекту я швидко і зручно отримала вітамінний комплекс і вже дуже кортіло почати тестування.
Перші враження тільки позитивні. Під час вагітності, а потім особливо і під час грудного вигодовування жінка потребує багато вітамінів і мінералів. Тому дуже зручно, що у запропонованому вітамінному комплексі зібрано все, що треба. 11 вітамінів і 10 мінералів при щоденному вживанні повинні покривати норму і надавати все необхідне жіночому організму. Зараз я знаходжусь на останньому місяці вагітності, і з радістю протестую даний продукт.
Щодо зовнішнього вигляду пакування - воно стандартне, досить привабливе. Спочатку здається, що пластинок з мінералами менше, ніж з вітамінами (оскільки кількість пластинок різна), але потім зрозуміло, що все порівну, і чітко розраховано на 30 днів.
Також, хочу зауважити один неоднозначний момент: приймаючи вітаміни раніше, мені було відомо, що, наприклад, залізо краще засвоюється при прийомі зранку, а кальцій - ввечері. В інструкціі до цього продукту зазначено лише те, що приймати потрібно після прийому їжі. Тому все ж цікаво, як будуть діяти ці вітаміни і елементи при вказаному прийомі. Буду тестувати, щоб відчути все на собі і розказати все у другому відгуку=)
У відгука 0 коментарів