Ольга Прудь
Ольга Прудь
Новачок
Відгуки Ольга Прудь
Коментарі Ольга Прудь
Отримано лайків
0 Like
Ольга Прудь

AVON

Дуже цікаве тестування, дуже хочеться пройти в 50 щасливчиків. Сьогодні дуже жду результатів. Всім удачі😉
У відгука 0 коментарів
Ольга Прудь

Обожнюю компанію Avon

Бажаю Всім удачі, так приємно знову приймати участь у тестуванні, тим паче моєї улюбленої косметики від Avon
У відгука 2 коментарі
Ольга Прудь

Хочу-хочу-хочу

Дуже хочеться прийняти участь в проекті, усім дівчатам успіху😉
У відгука 1 коментар
Ольга Прудь

Фінал мого тестування Topicrem.

Я дуже задоволення, що змогла познайомитися і протестувати такий дійсно найкращий зволожуючий засіб Topicrem. Вся моя родина оцінила його властивість справлятись з проблемами: лущення, зволоження та тріщин на шкіри, де інші засоби нічим допомогти не змогли. Ціна Topicrem невеличка як у інших брендових розрекламованих засобів, а результат набагато кращий. Моя шкіра стала набагато зволоженою і мягшою на дотик.
У відгука 0 коментарів
Ольга Прудь

Результат мого тестування Topicrem

Ну, що я готова поділитися своїми враженнями від тестування Topicrem.
Дуже вдячна naprobu.ua, за можливість бути учасником тестування ультра - зволожуючої емульсії для тіла Topicrem.
В тестуванні брала участь вся родина з самого першого дня коли отримала постлочку. Можу з повною певненістю сказати, що Topicrem найкращий зволожуючий засіб яким я користувалась. У захваті також вся сім'я.
У чоловіка, завжди проблема з шершавістю на руках і біля нігтів появляються тріщини, які потім сильно болять і кровлять. Хоча він спочатку з недовірою ставився до використання Topicrem, але я все-таки наполягла. Через 3 дня результат здивував усіх, а за тиждень затягнулись усі навіть глибокі тріщини і пропало неприємне відчуття сухості і шершавості.
Моя мама використовувала Topicrem на п'ятах. Вона все життя мучалась шершавістю на них. Topicrem справився з цією проблемою меньше ніж за тиждень, п'ятки стали мякенькі і ніжні на дотик. Тепер просить щоб я купила їй Topicrem, щоб користуватися на постійній основі.
Topicrem не визиває алергії у маленьких дітей. Дочці вирішила мастити покрасніння на шиї Topicrem і тут справився як найкраще. Покрасніння і шорохуватість минули за пару днів.
Щодо консистенції Topicrem, то як для мене трішки рідковата, але дуже добре впитується і незалишає липкості. Запах крему приємний і не різкий.
Від тепер Topicrem найкращий зволожуючий засіб для моєї родини, а також обов'язково буду розказувати про нього своїм друзям і знайомим.
У відгука 0 коментарів