Мама донечок🥰
Мама донечок🥰
Знавець - Блогер
Відгуки Мама донечок🥰
Коментарі Мама донечок🥰
Отримано лайків
3 Like
Мама донечок🥰

АльпеКід Хепі Дрінк

У доньки є проблеми з травленням, будемо використовувати для нормалізації травлення АльпеКід Хепі Дрінк. Має хороший склад, однозначно не нашкодить, зручне дозування, так як кошеня саше окремо та містить по 3 г, в упакуванні має 12 дозувань.
Головне ще , що має доступність в аптеках. Можна застосовувати вже з 0+
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

Кисіль від Dr. Oetker

Отримали Ми киселі на дегустацію, швидко розчинні та заварювати. Отже ,що я хочу сказати, це просто смачнющий напій😍 швидко розчинні дуже легко готуються, так само як і заварити немає проблем. Такий кисіль дуже смакує до домашньої випічки. Отже рекомендую на 1000% Мої фаворити серед швидко розчинних це полуничка та малинка, а ті які потрібно варити то однозначно ягідний💖
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

Кисиль

Кисиль від цієї фірми ще не коштувала, але дуже знайома з цією фірмою 👍 вона на першому місці!!!! Сподіваюсь ,що кисіль буде дуже смачний 😋🥰
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

Парфуми Far Away Beyond the Moon

Даний парфум Far Away Beyond the Moon від Ейвон, має стильний дизайн! Головне ,що дані парфуми мають стійкість, підійдуть на вечірню прогулянку, або в прохолоду! Приємний квітково-сооодкий аромат!
У відгука 0 коментарів
Мама донечок🥰

Дегустація Нан ❤️

В рік і місяць ми завершуємо гв, та щоб не залишати малечу без молочка ми вирішили спробувати продукцію суміш від Нан3, адже в ній багато корисних вітамінів, пробіотиків, білків, а головне в ній міститься Олісахарид грудного молока! ❤️То я можу сказати, що то те що я шукала. Щодо доньки суміш їй сподобалась, з животик ом все добре! Однозначно рекомендую!
У відгука 0 коментарів