sjankam
sjankam
Новачок
Відгуки sjankam
Коментарі sjankam
Отримано лайків
0 Like
sjankam
Ну що ж,матусі,ділимось своїми враженнями від користування трусиками ліберо:ми задоволені,переходимо тепер на них. Малюк вільно рухається,нічого ніде не натирає,подразнення не було. Не протікали і вдягаються ну дууже легко))тому всім радимо)І ще одне,думала,що з розміром прогадала,синочок має 11 кг.розмір 4 якраз до 11..але все добре.і ще не один місяць будем користуватись четвірочкою)
У відгука 4 коментарів
sjankam
Доброго вчорора усім)))вже 5 день користуємось тресиками ліберо. що ж я хочу вам сказати: дитина активно рухається, не протікають. що доброго-нема ніякого подразнення, і ще 1 великий +-малий не хоче лежати,коли одягаємо звичайні памперси,тому трусики ліберо в такій ситуації проссто спасіння, можна одягати і коли дитина стоїть чи сидить. Надалі будемо ділитись щ враженнями))))
У відгука 4 коментарів
sjankam
усім доброго дня, отримали з синочком посилочку з памперсами-трусиками від Ліберо та поспішаєм поділитись враженнями. М"які та не протікають,думаю ,що дитині комфортно,бо рухаться вільно,ніде нічого не перетискає. Раді ,що нам випала можливість випробувати їх, дякуємо LIBERO!!!!
У відгука 2 коментарі