veeta
veeta
Експерт
Відгуки veeta
Коментарі veeta
Отримано лайків
4 Like
veeta

тестування підгузків

Дуже сподобались ці підгузки, вони реально підходять як для денного сну, розваг та гуляння, а також і не протікають вночі. Вони дуже зручні, комфортні, ніде не натирають дитині, не викликають подразнення, виготовлені з дуже м"якого матеріалу. Подобається також дизайн підгузків, вони нам підійшли по всім критеріям, підгузки-трусики це дуже зручно по всім параметрам, їх легко змінювати за пару секунд розриваючи по бокам, і легко утилізувати економлячи час. З моєї активної дитини ніде не злазять, гарно сидять на тілі.
У відгука 0 коментарів
veeta

тестування підгузків

Дуже сподобався набір для тестування, у нас 5 розмір, на 13 з половиною кілограм добре підійшли, не тиснуть ніде, не протікають вночі, резинка м"яка та комфортна. Також хочу сказати з приводу серветок, подобається їх розмір, на них завжди достатньо вологи, не трохи, як буває у інших виробників, а стільки, скільки треба, щоб виконати гігієнічні процедури малюку. Поки ми дуже задоволені тестуванням, подразнення ніяких не маємо. Також хочу відзначити , що зручний шопер-сумка для прогулянок з дитиною.
У відгука 0 коментарів
veeta

ВІДГУК ПРО GOURMET® Gold

Дякую за можливість протестувати смачний корм, нашій кішечці він дуже сподобався, їла прямо з консерви не даючи навіть перекласти у спеціальну мисочку. Після поїдання облизувала начисто всю консервочку, інколи давали по 2 консерви за раз так він їй став у вподобі, особливо полюбила з рибкою. Мені здається, що шерсть у неї навіть покращилась, стала більш блискучішою від GOURMET Gold. Корм наш для тестування вже закінчився, завтра йдемо до супермаркету за новою порцією.
У відгука 1 коментар
veeta

GOURMET® GOLD

Дякуємо за вологий корм GOURMET® GOLD нещодавно отримали, дуже все гарно упаковано, прийшло свіженьке, не зважаючи на спеку. Дуже сподобалась упаковка, якраз корму вистачає на одне годування, щоб не залишалось ще і не псувалось, також легко відкрити консерву, зовсім без зусиль, корм мякої, ніжної консистенції.
У відгука 2 коментарі
veeta
Мої загальні враження від тестування лише позитивні, ніяких негативних змін в поведінці, сні, шкірних висипів, зміни консистенції стулу мого малюка не помітила. З позитивних- приємний аромат суміші, легко розчиняється у воді без грудочок, малюк їсть із задоволенням, добре реагує на пляшечку, бере у ручки,не відвертається, а відкриває ротик і їсть із задоволенням, дуже гарно набрав на суміші, за цей час тестування вже набрав 200 грам, хоча завжди мало набирав вагу, або по мінімуму, зараз дуже хороший результат, зважуємо завжди в один і той же час, хорошими якісними вагами. Ми обов"язково зупинимо свій вибір на цій суміші, бо дуже радує набір ваги, а нам цього так не вистачало.
У відгука 0 коментарів