NaTasha
NaTasha
Новачок
Відгуки NaTasha
Коментарі NaTasha
Отримано лайків
0 Like
NaTasha
Підкажіть, будь ласка, наприклад, запитання №12 Поставьте, пожалуйста, Вашу оценку шампуню для волос «Блеск и Объем» от Nivea по следующим показателям качества: мягкость и эластичность волос после мытья. Йдеться про користування лише шампунем без бальзаму і оцінка сухого волосся, чи оцінки мокрого волосся до нанесення бальзаму? Вибачте, може задаю тупе питання, але враження різні про дві ситуації, хочу вказати все вірно. і там варіантів нема, тож впишу ще щось не те)))
У відгука 0 коментарів
NaTasha
Залишу ще один комент з приводу даної серії! Спробувала один раз помити голову лише одним шампунем без бальзаму - волосся пишніше, ніж коли користуєшся бальзамом, проте воно сухе і на дотик і на вигляд. Ефект не дуже приємний, тому бальзам, як на мене, дуже потрібна річ. Об"єм волосся в результаті користування шампунем+бальзамом для мене реально помітний і приємний. Додаю обіцяне фото без укладки, просто після сну)))) І для порівняння фото з 1го вересня - це моя "звичайна ситуація" на чистій голові після сну(з 1,09 ще не стриглася). Сподіваюсь що ефект хтось помітить, бо для мене він ДУЖЕ помітний, як візуально, так і по відчуттям. Якогось супер блиску моє волосся не набуло, можливо ще мало разів користувалась, бо в середньому я мию голову двічі на тиждень і зі зміною шампуню та бальзаму на Nivea частота миття не змінилась. Хочу зауважити щодо запаху шампуню на волоссі. Я люблю, коли запах тримається довго, але з Nivea він тримається лише близько доби і не дуже виражений! Хотілося б щоб даний ефект був тривалішим. Стосовно лаку: такими засобами я користуюсь достатньо рідко, але щоб повністю оцінити даний засіб почала користуватись частіше. Запах мені так і не сподобався, в іншого мого лаку він приємніший і не такий агресивний. Останні рази розбризкувала лак на балконі, так як з ванної він реально дуже довго вивітрювався – було шкода дітей, які дихатимуть тим повітрям. В усьому останньому лак дуже гарний, функції свої виконує: 1) добра фіксація, 2) нема злиплих волосинок і волосся можна легко розчісати навіть з лаком на ньому, 3) запах на волоссі лишається достатньо легкий. В цілому серія мене задовольнила і залишила приємні враження. Для мене об"єм волосся дуже важливий і важливо щоб він тримався не тільки першого дня після миття голови. Nivea з цим справляється!!! Від бальзаму я просто в захваті, тому коли скінчиться цей, то перед вибором, який купити, стояти не буду. Дякую даному порталу за надану можливість спробувати себе в ролі експерта! На одну приємну подію в моєму житті стало більше)))!!!
У відгука 0 коментарів
NaTasha
А я ось прокинулась сьогодні справжньою красунею!)))) Тут дівчата жаліються на ефект "кульбабки". Не знаю, може я щось інше під цим розумію, але цей самий ефект мені дуже до вподоби! Вчора вже під саму ніч помила я вже третій раз свою голівку комплексом засобів Нівеа. і лягла спати з мокрою головою. Я так часто роблю, бо надвечір уже нічого не хочеться, крім чистоти і сну)) Сьогодні вранці просто розчесала волосся і вуаля - такого об"єму в мене після сну ще не було! я не прокинулась з купою соломи на голові, ні! волосся навпаки гарно лягло, але в самих коренях з"явився об"єм! то я наче та кульбабка поспішила в кухню з відчуттям польоту, на що чоловік влучно зауважив, що я якась сьогодні повітряна і зачіска в мене гарна!)) типу, коли я встигла вже собі красоту на голові навести?)))).... Все веду до того, що нарешті після третього разу використання я тільки помітила ефект об"єму. Раніше такого не було. Подушку не міняла, тому річ точно не в ній)))
У відгука 5 коментарів
NaTasha
Спробувала лак Нівеа. Запах мені, м"яко кажучи, не дуже! Дуже довго вивітрювався з ванної кімнати. Тримає зачіску добре, немає злиплих волосинок, але треба розпилювати не досить близько від волосся. Я вже читала про це один з відгуків, тому була підготовлена))) Свою фунцію лак виконує, от би ще пахучим був))) хоча на волоссі неприємного запаху немає (лишається легкий), лише при розпилюванні. Спробувала поки один раз, але для кращого розуміння ефекту буду тепер користуватись частіше.
У відгука 2 коментарі
NaTasha
А я особливого результату після першого використання не побачила, та це і нормально. Волосся після бальзаму реально не було важким і не "обліплювало" голову, як часто буває після ополіскувачів, але і суперового якогось ефекту не помітила. Запах реально приємний і розслабляючий. Але не це має бути основною перевагою таких товарів. Вважаю, що після одного використання чогось особливого і чекати нічого. Продовжу користуватись, завтра випробую лак! Результату чекаю не раніше, ніж як за дві неділі!
У відгука 1 коментар