Liuba
Liuba
Новачок
Відгуки Liuba
Коментарі Liuba
Отримано лайків
0 Like
Liuba
Дуже б хотіла спробувати продукцію "Чорний Жемчуг"))))Надіюся,що повезе....
У відгука 1 коментар
Liuba
Доброго вечора всім!!! Тестую набір від Nivea вже другий тиждень....З кожним разом моє волосся все більше і більше мені подобається)))))))Дуже хороша продукція!!! Особисто мені підходить. Волосся після миття дуже мягеньке на дотик,розчісується та укладається без проблем...Достатній об'єм та блиск.А запах...............ще на другий день воллося пахне. В мене тільки приємні враження від тестування....Рекомендую продукцію від NIVEA!!!
У відгука 0 коментарів
Liuba
Привіт!!! Сьогодні я вирішила випробувати лак від NIVEA...Отож, хочу коротенько описати свій результат....Дуже красивий дизайн флакончика, на що я завжди звертаю увагу )))Лак має солодкуватий запах ,гарно розпилюється по всій довжині волосся. Волосся не склеюється , як це іноді буває від інших лаків....Лак і справді надає волоссю блиск та об'єм...Я задоволена, отож РЕКОМЕНДУЮ всім!!!
У відгука 0 коментарів
Liuba
Тестування за тестуванням,УРАаааааааааа)))))) Дуже приємно, що існує такий портал Na Proby,який дає можливість людям дійсно протестувати певну продукцію перед тим, як її купляти....Зараз існує безліч спеціалізованих магазинів з косметикою, та нажаль не завжди продавець-консультант може правильно підібрати та порадити те, щоб могло б підійти саме мені.На власному досвіді було неодноразово:купила,вдома 2 рази покористувалася і все - НЕ ПІДХОДИТЬ...А гроші не малі коштує,особливо в теперешній час. Користувалася останнім часом Nivea та Max Factor.Якраз закінчився тональний крем....)))Тому дуже б хотілося протестувати серію Чорний Жемчуг....дуже цікаво,ще ніколи не користувалася)))Надіюся що мені повезе!!!
У відгука 0 коментарів
Liuba
Привіт всім учасникам проекту! Сьогодні я вперше протестувала шампунь та ополіскувач NIVEA із серії "БЛЕСК И ОБЬЕМ".Спершу вимила голову шампунем (я завжди вимиваю голову 2 рази шампунем,а тоді наношу кондеціонер чи маску)...Як на перший погляд шампунь мені сподобався,особливо його чудовий аромат........)))))Шампунь прозорий, дуже легко вспінюється і наноситься по всій довжині волосся, має прекрасний фруктовий аромат. Ополіскувач білого коліру,густий, і також дуже добре наноситься на волосся. Волосся м'ягеньке, гарно розчісується...На мою думку,треба кілька разів протестувати, щоб можна було вже більш побачити результат. Але як на перший раз, шампунем і ополіскувачем я задоволена.Буду також тестувати на своїй донечці та мамі... А щодо лаку,то ще не встигла випробувати.Уже на днях обов'язково протестую.До нових результатів))))
У відгука 0 коментарів