Rylova Olga
Rylova Olga
Новачок
Відгуки Rylova Olga
Коментарі Rylova Olga
Отримано лайків
0 Like
Rylova Olga
Всім привіт! Настала черга ділитися враженнями про тональний крем "Чорний жемжуг" 9 в 1. Упаковка - звичайна туба ємністю 50 мл, але всі написи оформлені золотистим кольором, що робить упаковку привабливішою. Засіб заявлений як 9 в 1, тобто він повинен надавати обличчю рівний і гарний тон, натуральний колір обличчя, приховувати недоліки, глибоко і надовго зволожувати, захищати від сонячних променів, має у своєму складі антивіковий комплекс, покращує стан шкіри, дбає як крем та має легку текстуру. Виходячи з усього вищесказаного сподівання на цей крем у мене були дуже великі, адже користуюсь тоналками досить часто. В першу чергу я звернула увагу на аромат та консистенцію крему. Аромат приємний, не можу точно сказати який саме, але мені ну дуже сподобався і він виявився досить стійким. Консистенція тонального ВВ-крему середня, якщо нанести невелику кількість на руку, розтікатися не буде. Наноситься на обличчя подушечками пальців дуже легко, розподіляється рівномірно і необхідна дуже невелика кількість крему (економічний). Після нанесення на шкірі обличчя не відчула жодного дискомфорту, не було ніякої важкості, відчуття маски також було відсутнє. Навпаки відчуття були дуже приємні, шкіра обличчя була гарно зволожена (правда десь хвилин за 20 до нанесення тоналки завжди використовувала крем Чорний жемчуг Пружність та еластічність 36+). Крем дійсно дає рівний і красивий тон обличчя, приховує дрібні недоліки - невелички і не дуже яскраво виражені пігментні плями, темні кола під очима, маленьки прищики. Дуже сподобався матуючий ефект, жирний блиск відсутній навіть у Т-зоні і при цьому крем не сушить шкіру обличчя. Крем досить стійкий і виконує функції приховування недоліків і надання шкірі обличчя рівного і красивого кольору на протязі всього дня. Ще сподобалось, що після нанесення тонального крему виглядаєш привабливішою, обличчя світиться здоров'ям та красою - мабуть діє антивіковий комплекс, до складу якого входить гіалуронова кислота. Едине що не сподобалось, одного разу потрапила під невеличкий дощ (була без зонтика), задзвонив мобільний телефон і після розмови на екрані залишились сліди тоналки. Але при цьому жодного разу не помічала слідів крему на одязі, навіть на шарфіках при дуже частих контактах із зонами, де був нанесений крем. Буду і далі користуватись цим тональним кремом (дуже хочу також спробувати його влітку) і рекомендую його своїм подругам і знайомим.
У відгука 0 коментарів
Rylova Olga
Доброго дня, друзі! Продовжую ділитися з вами враженнями від продукції ТМ "Чорний жемчуг". Від портала Na proby я отримала два крема Крем-бальзам для обличчя з Дамаською трояндою та Крем для обличчя 36+. Спочатку думала, як же їми користуватися - одним удень, іншим вночі, одночасно і як виникне бажання, або ж тиждень одним, наступний тиждень іншим - щоб найкраще відчути результат використання. Все ж таки зупинилась на останньому варіанті і спочатку щодня користувалась на протязі тижня лише кремом-бальзамом для обличчя з Дамаською трояндою. Наступний тиждень я наносила лише крем для обличчя 36+. Отже, крем-бальзам рожевого кольору, має ніжний аромат, проиємну консистенцію. Крем дуже гарно поглинається шкірою, не залишає жирних слідів, не липкий. За тиждень використання цього крему я відчула і побачила зміни, які відбулися з моїм обличчям - колір шкіри дійсно став більш рівним, шкіра стала гладенькою і м'якою, хоча, звичайно, від усіх зморшок я не позбавилась, але вони стали менш помітними, шкіра гарно зволожена, рівненька, контур обличчя більш підтянутий. Наступний тиждень я використовувала щодня крем для обличчя 36+. Як не намагалась обрати спосіб використання кремів, щоб найоб'єктивніше оцінити ці два продукти, але не вийшло, бо після тижня використання крему-бальзаму з моєю шкірою вже відбулися зміни, які не можна не враховувати. Отже, крем для обличчя 36+ білого кольору, більш ніжної легкої консистенції, ніж крем з Дамаською трояндою, має інший, але також дуже приємний аромат. Другий крем підтримував гарний і здоровий стан моєї шкіри, так само піклувався про неї, зволожував та насичував вітамінами та мікроелементами. Шкіра обличчя тепер у мене бархатиста, пружна і здорова. Я дуже задоволена результатом. Якогось подразнення від використання кремів я не помітила, навпаки, я б сказала, что обидва крема заспокоюють шкіру обличчя, знімають втому та сліди стресу. Також давала спробувати обидва крема своїй мамі і їй більше сподобався крем з Дамаською трояндою, тому що він більш густий і жирніший, а в мамі сухий тип шкіри. Враховуючи все вищесказане рекомендую обидва креми подругам, знайомим.
У відгука 0 коментарів
Rylova Olga
Вітаю, друзі! Цього разу я, нарешті, стала експертом Порталу незалежного тестування Na proby і тестую продукцію торгової марки "Чорний жемчуг". Хочу поділитися з вами своїми враженнями про Очисник для обличчя "Глибоке BIO-очищення 5 в 1", який входив до складу набору для тестування. Очисник представляє собою комплексний засіб, який виконує функції гелю та пінки для вмивання, скрабу, пілінгу та маски. Перші враження у мене були позитивні - сподовався аромат очисника, його консистенція та те, що виробник обіцяє покращення стану шкіри, її зволоження, здоровий та сяючий колір. По-перше, спробувала засіб замість свого звичайного гелю для вмивання і мені сподобався результат, хочь даний засіб я аж ніяк не назвала б гелем чи пінкою. Засіб має консистенцію більш подібну до крему з маленькими часточками, які дуже гарно відшелушують суху шкіру, позбавляють забруднення, не погано знімають косметуку. На пінку засіб не схожий ще й тому, что у мене він не зовсім пінився. Ще хочу зауважити, що під час використання очисника відчувала приємний "холодок" на шкірі обличчя. Результат вмивання гарний, шкіра чиста, дійсно зволожена, а не стягнута як після використання деяких гелей чи пінок, відчуття дуже приємні. Користуюсь щодня під час вмивання. По-друге, використовувала засіб 5 в 1 як скраб та пілінг. Звикла, що скраб (який зазвичай використовую два рази на тиждень для більш глибокого очищення) повинен мати трішечки грубіші часточки у своєму складі, а от як пілінг для щоденного використання для підтримки результату так би мовити, мені дуже сподобався. Засіб дійсно поліпшує зовнішній вигляд шкіри за допомогою видалення верхнього ороговілого (сухого) шару шкіри. Також засіб допомагає позбутися чорних цяток. Під час використання, відчула таку саму прохолоду на шкірі і легесеньке покалування або пощипування, думаю тому, що на відміну від звичайного вмивання, трішечки більше массажувала обличчя і компоненти засобу більш глибоко проникали у шкіру. По-третє, спробувала засіб як маску. Просто легенькими рухами нанесла трішечки більшу кількість в порівнянні з вмиванням і пілінгом засобу на шкіру обличчя і залишила на 5 хвилин. Цього часу виявилось досі і це мені сподобалось, бо іноді маски доводилось залишати на обличчі до 20 хвилин і потім ще думала чи є результат чи немає. Після використання помітила, що пори трішки звузились і ще краще очистились, колір обличчя став дуже гарним, рівним, з'явилось відчуття, що шкіра обличчя стала ніжніша, еластична та пружна. Відчуття після такої маски дуже приємні. Продовжую і далі робити такі маски 2-3 рази на тиждень. Рекомендую очисник 5 в 1? як дійсно комплексний засіб для догляду за шкірою обличчя.
У відгука 1 коментар