Marina_smo
Marina_smo
Новачок
Відгуки Marina_smo
Коментарі Marina_smo
Отримано лайків
0 Like
Marina_smo
Ось і підійшло тестування до кінця. в загальному продукція дуже сподобалася,прекрасне зволоження, вирівнювання тону обличчя. Не сподобався тільки аромат кремів(для мене дуже різкий).але загальне враження, що даною продукцією користуватимусь і надалі
У відгука 0 коментарів
Marina_smo
#naproby #ЧерныйЖемчуг #тестирование Доброго вечора. Сьогодні залишу відгук про ВВ-крем ТМ "Чорний жемчуг". Даний тональний крем має приємний аромат, на відміну від кремів цей аромат для мене переноситься дуже хорошо.Крем прекрасно зволожує шкіру, лягає рівним і красивим тоном. Я вважала, що даний відтінок мені не підійде, так як він для світлого типу кожі, але даний ВВ-крем вирівняв тон обличчя, обличчя стало природнього кольору. Даний крем скриває незначні недоліки, щоб скрити щось більше цей крем не підійде. Завдяки цьому кремові шкіра зволожена, природнього відтінку, немає ефекту маски. Після закінчення тяжкого робочого дня, шкіра залишилася здоровою і зволоженою, тільки місцями зявився жирний блиск, але я вважаю, що це при вітряній і дощовій погоді і не дивно. В загальному мені крем дуже сподобався, використовуватиму і надалі. Взагальному вся продукція мені сподобалася, тільки аромат кремів мені трішки різкий, приємний і зручний дизайн, очікуваний ефект від продукції. Спасибі порталу #naproby за можливість тестувати продукцію ТМ "Чорний жемчуг"
У відгука 0 коментарів
Marina_smo
Сьогодні мій відгук про денний і нічний крем ТМ "Чорний Жемчуг". Відносно дизайну - приємний дизайн, колір баночки крему, баночка зручна, що дозволяє використати крем до останньої крапельки. Щодо нічного крему, приємна, ніжна текстура крему, трішки жирніша ніж денного, легко наноситься на обличчя і бистро вбирається в шкіру. Після використання нічного крему, шкіра на ранок зволожена, свіжа і дуууже ніжна, чим я дуже задоволена. Після використання денного крему, обличчя гарно зволожене, приймає здоровий і свіжий колір обличчя. Дуже радує що це зволоження тримається на обличчі цілий день. Але особисто для мене є один мінус- це аромат, так як я дуже чутлива до різних ароматів, даний аромат для мене виявився не дуже приємним, різким. Але враховуючи результат від використання кремів, зміну стану шкіри обличчя, цей мінус можна проігнорувати. Я думаю, що користуватимусь кремами ТМ "Чорний Жемчуг" і надалі.
У відгука 0 коментарів
Marina_smo
Скажіть будь ласка, відгуки в соц. мережі залишати не обовязково? Головне 3 відгуки на сайті в відповідній гілці?
У відгука 1 коментар
Marina_smo
.Дякую порталу "На пробу" за можливість тестувати таку чудові продукцію, як "Чорний жемчуг". Сьогодні я напишу відгук про Біо очисник 5 в 1. Очисник я використовувала, як гель для умивання і як маску. В мене враження самі, самі позитивні. Біо-очисник має приємну текстуру, колір, а аромат просто неймовірний(легкий,квітковий), для щоденного використання не підходить, так як має скрабуючі частинки, я використовую 3 рази на тиждень.Під час вмивання зявляється холодок і ментолова свіжість,як для мене дана свіжість придає певну ізюминку в умивання і забезпечує ідеальну чистоту обличчя. При нанесенні маски на обличчя, тримаючи її 7-10хв, зявляється ментолова свіжість,холодок, але печіння на моєму обличчі не було (як читала в інших учасниць), просто приємне відчуття і божественний аромат. Після використання цього чудо засобу шкіра ніжна, приємного кольору, а головне не стягнута і не пересушена. при використанні інших засобів для умивання шкіра в мене стає дуже пересушенна від чого на обличчі дискомфорт. А від очисника Чорний жемчуг обличчя немов в дитини. Буду радити даний очисник всим знайомим і користуватимусь ним надалі.
У відгука 0 коментарів