Маргарита Усата
Маргарита Усата
Новачок
Відгуки Маргарита Усата
Коментарі Маргарита Усата
Отримано лайків
0 Like
Маргарита Усата

Суміш

Суміш дуже сподобалася, відмінна. На банці вказана вся необхідна інформація про виробника, склад, спосіб розведення та ін.
Ви навіть не уявляєте, як добре порошок розчиняється у воді, без будь-яких зусиль. Про грудочки навіть і мови не може бути! Мій син просто обожнює Дитяче молочко NAN 3 OPTIPRO, випиває до останньої краплі і просить добавки. На смак воно солодкуватий, без неприємного присмаку та запаху, хоча у складі є омега. Підбиваючи підсумки, я хочу сказати, що безумовно рекомендую Дитяче харчування NAN 3 OPTIPRO, адже у нього чудовий склад, чудова консистенція і воно так подобається діткам
І можу Вам сказати, що я була приємно вражена складом-все як я і хотіла! Крім того, що суміш дуже поживна і має приємний смак, в ній ще багато вітамінів і міститься адаптований білок OPTIPRO. А найголовніше - відсутня пальмова олія! Порошок добре розчиняється у воді і молочко виходить без грудочок. Син із цікавістю спробував новий продукт і введення суміші у нас пройшло, як по маслу.
Можу сміливо рекомендувати суміш Nan3 OPTIPRO іншим матусям, які вибирають якісний продукт для свого малюка.
У відгука 0 коментарів
Маргарита Усата

Суміш Нестожен 3

Дитина смакує із задоволенням Nestogen3, тож будемо і в подальшому використовувати саме її тому що вона містить комплекс вітамінів і мінеральних речовин, а також лактобактерії які сприяють формуванню правильної мікрофлори. Дуже задоволені саме цією сумішшю. Рекомендую . Задоволені, бо не викликає алергії, смачна, добре розчиняється, а ще пакування зручне.Малюк спить добре вночі ,добре сприяє на травлення ,будемо рекомендувати знайомим та близьким.
У відгука 0 коментарів