Tiamat
Tiamat
Новачок
Відгуки Tiamat
Коментарі Tiamat
Отримано лайків
0 Like
Tiamat

Чудовий продукт для збагачення раціону

Дякую за можливість протестувати цю суміш! З виявленням анемії в дитини в 1 рік, задумалась над збагаченням раціону дитини, бо навіть формуючи ТЗХ, поживна цінність деяких продуктів бажає кращого. Особливо через недостачу гарної риби, важливо щоб в раціоні були жири Омега. Прийоми їжа стали ситніші, дитині сподобалась на смак, не викликала негативних реакцій організму. Тішить що в складі немає пальмової олії.
У відгука 0 коментарів
Tiamat

Тестуємо вперше

Отримала суміш NAN® 3 OPTIPRO®, дякую за можливість протестувати корисний продукт для малечі.
Склалось так, що донечка народилась маловаговою і впродовж всього часу набирала вагу не дуже добре. Потрібно завжди слідкувати за її харчуванням, прикормом та готувати здорову, різноманітну їжу з високою поживною здатністю. А організм дитини ще такий маленький. Тому вирішила для себе додати додатково NAN® 3 OPTIPRO®, котра збагачена корисними речовинами та Омегою для гармонійного розвитку. Особливо звертаю увагу на Омега-жирні кислоти, бо у наших широтах якісної риби, та ще й в достатній кількості ми не зʼїдаємо, а організм потребує додавати цей компонент.
Особисто я роблю дитячу кашу на цій суміші, замість молока. Дитині смакує, а я знаю що дитина отримала якісний та поживний прийом їжі.
У відгука 0 коментарів