Loufor
Loufor
Новачок
Відгуки Loufor
Коментарі Loufor
Отримано лайків
0 Like
Loufor
Усім привіт:) Представляю вашій увазі мій четвертий за рахунком звіт і він буде присвячений ВВ-крему 9в1 від ТМ «Жемчуг». Чесно кажучи, коли я вперше відкрила тюбик і видавила трохи крему на руку, то спочатку подумала, що він мені не підійде – чомусь згадався бабусин «Балет» (може хто пам’ятає, був колись такий жахливий тональний крем, яким мазюкалися чи не всі бабусі). Текстура на вигляд здалася мені «тяжкою», бо попередні мої ВВ-креми були дещо рідшими. Я думала, що цей крем ляже на обличчя щільною маскою, однак я помилилася. Текстура виявилася легкою, як суфле, ніжною та приємною на дотик. Крем добре наноситься і розподіляється на шкірі без проблем. А найголовніше – цей ВВ-крем абсолютно не помітний на обличчі! Щоправда, підозрюю, що такий ефект може бути не у всіх. Просто у мене дуже світла шкіра і ВВ-крем відтінку «натуральный сливочный» мені по кольору підійшов ідеально. Власницям смаглявої шкіри, напевно треба підібрати інший відтінок. Де речі, запах ВВ-крему приємно здивував, бо часто подібні продукти мають в кращому випадку нейтральний запах, а іноді взагалі такий собі. Отже, що нам обіцяє виробник? - Захист від UV-променів - Рівний і красивий тон - Натуральний колір обличчя - Глибоке зволоження - Розгладжує зморшки - Приховує недоліки шкіри Можу сказати, що в мене гарні враження від цього крему. Про захист від UV-променів важко щось написати, тому як це «невидимий» ефект. Щодо рівного і красивого тону, то крем дійсно вирівнює тон обличчя, при цьому залишаючись абсолютно непомітним. Коли я наношу цей ВВ-крем, то це не виглядає, ніби я нафарбована – таке враження, що я без макіяжу, але при цьому тон обличчя рівний. На фото добре видно, що крем повністю зливається з кольором шкіри. Правда, стосовно приховування недоліків, то я не можу сказати щось напевне, бо якихось недоліків, які варто було б приховувати, в мене немає. Тому цей пункт я не можу оцінити. Але не можу не відмітити, що цей ВВ-крем, хоч є антивіковим, але не робить шкіру масною (часто антивікові тоналки навіть дуже відомих марок цим грішать), що мене тішить неймовірно. Залишається додати, що крем дійсно робить зморшки менш помітними завдяки хорошому зволоженню, шкіра виглядає молодшою і свіжішою. Про зволоження хочу написати взагалі окремо. Для мене це дуже важливо, бо в холодну пору року моя шкіра (незважаючи на те, що вона комбінована) стає сухою і навіть лущиться. Коли на таку шкіру наносиш будь-який тональний крем, то вигляд це має, прямо скажемо, такий собі. Так от, з цим ВВ-кремом такого немає! Звісно, тут заслуга не тільки його, але й тих кремів з ВІО-програми, якими я користуюся в рамках цього проекту. Цієї осені я забула про сухість шкіри, за що можу подякувати продукції ТМ «Черный жемчуг» і, звісно, проекту «На пробу»!
У відгука 4 коментарів
Loufor
Привіт усім) Сьогодні поділюся своїми враженнями щодо крему-бальзаму з дамаською трояндою. Оскільки він містить UV-фільтр, то спочатку я користувалася ним вдень, але потім все ж почала користуватися на ніч, тому що крем 36+ теж містить UV-фільтр, але має легшу текстуру (його я використовую вдень). У крема-бальзама теж приємна текстура, і запах непоганий. На обличчя наноситься легко, швидко поглинається шкірою, масного блиску не лишає. Шкіра у мене комбінована і в Т-зоні схильна до масного блиску, однак крем у цьому сенсі потішив. Навіть на ранок ніякої масності, що приємно. А тепер давайте подивимося, що нам обіцяють виробники? Вже через 60 секунд на обіцяють глибоке живлення і зволоження, моментальне зняття сухості, шкіра виглядає свіжою без сліду втоми, а зморшки стають менш помітними. В принципі, так воно і є. Одразу після нанесення шкіра дійсно виглядає зволоженою та оживленою, сухість зникає (у мене комбінована шкіра, в деяких ділянках схильна до сухості), і зморшки направду стають менш помітними. Тут важливо зважати на те, що ніхто не обіцяє, що вони зникнуть, а тільки те, що стануть менш помітними. Підтверджую, візуальний ефект дійсно присутній. Через 2 тижні застосування крему-бальзаму з дамаською трояндою нам обіцяють неймовірно м’яку та ніжну шкіру, помітний біо-ліфтинг контурів (більш чіткий овал обличчя, шкіра пружна та еластична), а також зменшення зморшок. Тут я можу сказати таке. Шкіра дійсно стала м’якішою та ніжнішою, ефект ліфтингу теж є (не такий великий, як хотілося б, але тим не менше), зморшки стали менш помітними, але навряд чи можна говорити, що вони зникли, - це візуальний ефект від того, що шкіра добре зволожена, але й це дуже добре, як на мене. Так що і цим кремом я теж задоволена. Сьогодні колеги на роботі навіть запідозрили, що я стала висипатися, хоч це далеко не так)))
У відгука 0 коментарів
Loufor
Привіт усім експертам-тестувальницям! Мій другий відгук – про крем для обличчя 36+ «Упругость и эластичность». Крем має легку текстуру, приємно пахне. Він наноситься без проблем, так само розподіляється по шкірі і практично миттєво робить її дуже м’якою. Масного блиску на шкірі не залишається, що для мене дуже важливо, бо шкіра комбінована. На превеликий жаль, я повний профан в хімії, тому розібрати склад крему для мене – задача практично непосильна. Тому буду орієнтуватися на особисті враження та відчуття. Отже, що нам обіцяє виробник? Після першого застосування – зволоження та живлення шкіри, нормалізація bio-балансу, покращення кольору обличчя, пружність та еластичність шкіри. Важко сказати, що має означати «нормалізація bio-балансу», тому цей пункт я пропущу. Щодо всього іншого, то враження у мене цілком позитивні: • Відчувається, що шкіра зволожена (+ живлення), вона стає дуже м’якою, гладкою та приємною на дотик; • Колір обличчя дійсно покращується, шкіра виглядає більш здоровою; • Відчувається і пружність, і еластичність, до шкіри дуже приємно торкатися. Цей крем я використовую на ніч. Чому я вирішила саме так? Чесно кажучи, випадково. Отримавши посилку, прочитала спочатку буклет. В анотації до крему-бальзаму з дамаською трояндою вказано, що він містить натуральний UV-фільтр, а в описі крему 36+ нічого не було сказано про UV-фільтр, тому я вирішила крем-бальзам використовувати вдень, а цей крем – на ніч. Потім, правда, я прочитала на коробці, що цей крем також містить натуральний UV-фільтр, і що його можна використовувати як для денного, так і для нічного догляду. Але було вже пізно))) Насправді я збираюся придбати в магазині ще й нічний крем для обличчя ТМ «Чёрный жемчуг», мені здається, для нічного догляду краще використовувати саме його. Поки що користуюся кремом 36+ і на ранок шкіра виглядає гарно, колір обличчя став рівнішим, і , що дуже важливо, з цим кремом шкіра зранку не виглядає «пом’ятою» (в мене таке буває, бо я полюбляю спати на животі). Так що я цілком задоволена. А що ж нам обіцяють виробники після 2 тижнів використання крему 36+? Має бути виражений ліфтинг-ефект, контури обличчя мають підтягнутися, а мімічні зморшки розгладитися. Поки що минув тиждень і загальні враження в мене хороші. Не думаю, що контури обличчя сильно підтягнуться, але от зморшки насправді стали менш помітними. Через тиждень підведу підсумки. А в наступному огляді я поділюся своїми враженнями від використання крему-бальзаму з дамаською трояндою.
У відгука 0 коментарів
Loufor
Скажу відверто, до ТМ «Чёрный жемчуг» я ставилася дещо скептично. Все тому, що колись, років з 10 тому, я купила крем для рук цієї марки і він мені ну зовсім не сподобався! З тих пір я взагалі не звертала уваги на продукцію цієї компанії. Як з’ясувалося, дуже навіть дарма! Бо все те, що я отримала для тестування, мені неочікувано дуже сподобалося. Але про все по порядку. Отже, я отримала (крім журналів, буклету та фірмового пакету): 1. Глибоке біоочищення 5 в 1 2. Тональний ВВ-крем 3. Крем для обличчя 36+ 4. Крем-бальзам для обличчя Тестування я почала в той же день, що й отримала посилку. І першим в діло пішов біоочищувальний комплекс 5 в 1. Власне, мій перший відгук буде саме про нього. Виробник пише, що це «гель+пінка+скраб+пілінг+маска». Чесно кажучи, я ніяк не можу розгледіти, де ж там пінка. Ну, при змиванні якісь подібні асоціації трохи виникають. Але в тому вигляді, в якому є цей продукт, назвати його гелем або пінкою в мене не виходить, - текстура щільніша. Втім, це лише мої суб’єктивні уявлення про гель, пінку та їх текстуру, бо насправді це аж ніяк не впливає на ефективність біокомплексу. А він дійсно ефективний! Продукт має приємний, ледь рожевий колір. Містить дрібні гранули, які не розчиняються, але пристойно масажують і скрабують шкіру. Шкіра виглядає свіжою і очищеною, пори стають менш помітними. Ефектом я задоволена! Єдине, чого я поки не ризикувала робити – залишати біокомплекс на обличчі як маску на кілька хвилин. Все тому, що цей продукт дуже якісно підсушує мою шкіру і матує її, - якраз настільки, щоб масний блиск не з’являвся максимально довго, але при цьому шкіра не була пересушеною. Часто очищувальні комплекси з матуючим ефектом ведуть себе певною мірою агресивно, а цей - ні. Але залишати біокомлекс як маску (довше, ніж на 2-3 хвилини) я б рекомендувала виключно жінкам з масною шкірою. У всіх інших такої потреби, я думаю, немає і 2-3 хв. буде достатньо. Окремо хочу відзначити приємний запах продукту і освіжаючий ефект - коли наносиш його на обличчя, відчувається дуже приємний холодок. Я використовую біокомлекс ввечері через день, після чого наношу на обличчя крем 36+. Він робить шкіру нереально м’якою! Чому я використовую саме цей крем як нічний, і про те, чим він мені сподобався, я напишу вже в наступному відгуку. Всім гарного і приємного тестування!
У відгука 3 коментарі
Loufor
Я сьогодні отримала набір продукції і вже навіть дещо протестувала:) Згодом напишу про перші враження, а поки що дякую за довіру!
У відгука 0 коментарів