Олександра Бабіна
Олександра Бабіна
Знавець
Відгуки Олександра Бабіна
Коментарі Олександра Бабіна
Отримано лайків
0 Like
Олександра Бабіна

Киселі від Dr.Oetker

Останній раз я куштувала кисіль років 20 тому, тоді цей десерт запамʼятався мені як дуже дивний, настільки дивний, що я вирішила, що більше таке куштувати не буду ніколи🙅 Але нещодавно мені випала можливість скуштувати даний десерт від Dr.Oetker. У наборі були киселі швидкого приготування і класичний. Швидкого приготування дуже сподобались, особливо з полуницею. Дуже сподобалось, що у десерті попадаються шматочки фруктів. Класичний кисіль готувала за інструкцією на упаковці, але, на жаль, він взявся комочками, довелось його пропускати через сито, на смак вийшов смачний, але готувати якось важкувато. Дякую Dr.Oetker за тестування та за можливість відкрити даний десерт для себе по новому!
У відгука 0 коментарів
Олександра Бабіна

Сирочки milupa

Цього разу нам пощастило отримати дегустаційний бокс із смачними та корисними сирочками для дітей🙈

Чи була ця дегустація корисною для нас? Однозначно, ТАК!

🍏Сирочки milupa мають хороший склад, адже виготовлені з молока екстраґатунку, місять лише натуральні фруктові наповнювачі, без доданого цукру, містять біфідобактерії
🍐Син отримав можливість скуштувати увесь асортимент сирочків і обрати для себе улюблений смак
🍊зручна кур’єрська доставка
🍒коробка😅 важко перелічити усі ігри, які здатна придумати дворічна дитина з коробкою у руках💁‍♀️

Доречі, нам найбільше сподобався сирочок банан-суниця, а найменше натуральний (без фруктових добавок), але це було очікувано, адже дитина, яка спроквола продукт з фруктовою добавкою вже навряд схоче їсти натуральне👌🏻
У відгука 0 коментарів
Олександра Бабіна

Сирочки Milupa

Цього разу нам з сином пощастило взяти участь у тестуванні дитячих сирочків Milupa. З даною продукцією ми знайомі вже давно, часто купуємо. З моменту отримання набору для тестування син з’їв 4 сирочки: банан, яблуко, банан-абрикос та банан-суниця. Найбільше сподобався банан-суниця. Мене як маму у даній продукції приваблює доступна ціна, різноманіття смаків, хороший склад та відсутність алергічних реакцій на дану продукцію. Також окремо дякую за гарне пакування, син оцінив гарну коробку з бантиком та із задоволенням робив розпаковку!
Пізніше скуштуємо останні 2 сирочки з дегустаційного боксу і відпишемось про враження👍😉
У відгука 0 коментарів
Олександра Бабіна

Суміш NAN 3 OPTIPRO

Нещодавно отримали на тестування молочну суміш NAN 3 OPTIPRO і готові поділитися враженнями! Мій син досить перебірливий у харчуванні, догодити йому дуже важко, але дану суміш їсть із задоволенням. Даємо суміш переважно перед сном, дитина потім міцно спить майже до ранку. Для мене дуже важливо те, що у складі суміші відсутня пальмова олія, а також не можу не відзначити зручне пакування даного продукту. Важко сказати чи відбулись якісь позитивні зміни у травленні у дитини після вживання цієї суміші, адже у сина і до цього не було проблем з цим. Головною проблемою для нас було те, що інші суміші дитині просто були не до смаку! Будемо і надалі купувати NAN 3 OPTIPRO та радити своїм знайомим! В магазині часто звертала увагу на дану суміш, але не наважувалась купити, бо ціна трохи «кусається», а гарантії, що дитині буде до смаку не було, тому дякую за можливість прийняти участь у тестуванні!
У відгука 0 коментарів