taniapopova5
taniapopova5
Знавець
Відгуки taniapopova5
Коментарі taniapopova5
Отримано лайків
3 Like
taniapopova5

Желфікс від Dr. Oetker

Хочу висловити подяку сайту за можливість протестувати Желфікс від Dr. Oetker. Мені дуже сподобався продукт, значно скорочує час готування, а значить більше корисних вітамінів залишається для нас на зиму. Плюс, зменшується витрата цукру. Варення виходить густе, ароматне, і напевно дуже корисне. Тепер я точно буду все домашні заготування проводити з Dr. Oetker! Фото незабаром додам. Ніколи було, знімати процес, та займатися процесом одночасно дуже важко, а поряд нікого не було.
У відгука 1 коментар
taniapopova5

Тестовий набір Dr Oetker

Посилочка отримана і тестування буду проводити вже незабаром. а поки хочу розповісти про набір, він такий великий і різноманітний. У ньому і желфікс різні, і наклейочки на консервацію, і приправа для огірочків консервації. Клас, все переглянули, перечитали, будемо починати) Хто у же тестує приємного продовження тестування, тим хто тільки буде починати приємних і вдалих починань.
У відгука 0 коментарів
taniapopova5

участь у тестуванні

Доброго здоров'ячка! Отримала звістку про те, що приймаю участь у тестуванні, отримала код посилки, але досі нічого не отримала. Нова Пошта очікує. Мені хвилюватись далі чи ні?
У відгука 3 коментарі
taniapopova5

Gourmet

Цікаво було б спробувати, чи їсть мій Юльчик цей корм чи ні, бо він вередливий) До ребрендінгу їв, а зараз не знаю.
У відгука 4 коментарів