tigrra
tigrra
Новачок
Відгуки tigrra
Коментарі tigrra
Отримано лайків
3 Like
tigrra

Желатин від Dr. Oetker

Дуже довго шукала хороший желатин і ось він! Желатин від Dr. Oetker - це легко і смачно. Цей желатин зовсім не має ні смаку ні аромату, навіть в концентрованому вигляді.
Розпустивши пакетик в 30 мл. воді спробувала, а він зовсім без смаку. Без отого страшного аромату варених свинячих кісток. Набух дуже швидко і 2 хвилин не пройшло. Мус вийшов дуже ніжний, не резиновий і не розтікався.
Наполеглево рекомендую спробувати желатин від Dr. Oetker.
Рецептик нижче. Рекомендую спробувати ))

___________Вишневий мус:___________
400 гр замороженої вишні
300 гр цукру
1 пачечка желатину Dr. Oetker + 30 грамм води, щоб желатин набух.
___________Приготування___________
Розморозити вишню, додати цукор (можно більше, головне пробуйте). Желатин замочити в воді на 10 хвилин.
Вишню проварити 5 хвилин. відставити і дати вистегти 3-5 хвилин.
Додати розбухший желатин. Перемішати.
Якщо залишиться нерозчинений желатин, то трохи підігріти (але не кип'ятити, желатин це не любить).
Дати остигнути до "можу тримати руку на баняку з вишнями". Збити занурним блендером до утворення повітряної маси (імпульсно 5-10 хвилин). Розлити по ємностям і помістити в холодильник.
Смачного!
У відгука 0 коментарів
tigrra

Готуємося до Великодня з Dr. Oetker

1. Дріжджі Dr. Oetker
З Дріжджовим тістом маю проблеми, не товаришую, як то кажуть. Нормально виходить хліб і то дякуючи хлібопічці )) Але як не крути, домашні просять великодньої випічки.
Цього року при випікання пасочок вирішила ризикнути, робити без опари, і додати сухі швидкодіючі дріжджі прям у борошно.

Мій рецепт розрахований на 650 грам борошна, перерахувала усі інгредієнти на 0,5 кг (як рекомендують на пакетику дріжджів Dr. Oetker).
Замісила одразу дві порції тіста і поставила в тепле місце на годину. Через годину зазирнула до тіста і дуже засмутилася - підійшло лише в двічі. АЛЕ вирішила не відступати, посадила і поставила в тепле сховище на 20 хвилин.
Через 20 хвилин була дууууже приємно вражена! Моє тісто підійшло як треба, ледь з каструлі не втікло. Посадила тісто і стала формувати булочки та пасочки. За 30 хвилин роботи, тісто підходило і підходило )))

В готовій випічці ніякого запаху дріжджів! Пасочки дуже пухкенькі і вперше була шапочка як потрібно!

2. Ванільний цукор від Dr. Oetker
Випікаючи пасочки також використала ванільний цукор від Dr. Oetker.
Після другого підходу тіста (тобто перед формуванням виробів), розділила тісто порівну і в одну половину додала пакетик ванільного цукру. Сам цукор не розчинився (чого це я на це розраховувала, навіть не знаю!:) ). Але після випікання самих кристаликів не лишилося, але нажал після випікання аромату ванілі теж не лишилося. Скоріш за всі треба було використовувати рідкий ароматизатор від Dr. Oetker.
У відгука 3 коментарі
tigrra

Отримала посилку.

Забрала з пошти чарівну коробочку))
Неймовірно рада вмісту. Учора ходила в магазині навколо веньчика і лопаточки, не узяла бо не сподобався колір. Відкриваю коробку, а там повно чарівних скарбів та ще й подарунок і рожевий 😅 просто джекпот!
Набір неперевершений! Усе вже хочеться протестувати, аби родина встигла здати))
У відгука 0 коментарів