Alina.vik
Alina.vik
Експерт - Блогер
Відгуки Alina.vik
Коментарі Alina.vik
Отримано лайків
6 Like
Alina.vik

Висловлюю свої враження.

За час прийому Ентерол Імуно не мала проблем з печією, це просто чудовий засіб для підтримки кишкової мікрофлори, та нормалізації стану організму.
До складу пробіотика входить ряд вітамінів C, D та цинк, гарна підтримка організму протягом року!
Самі таблетки зручні для прийому, не аби який плюс, що тара для таблеток скляна.
Враження від тестування позитивні, дякую за таку можливість, продовжую радувати свій організм♥️
У відгука 0 коментарів
Alina.vik

Неповторні враження для всих ваших відчуттів.

Надихаюча,енергійна й зухвала - все що потрібно знати про парфумовану воду для жінка від Avon Attraction Awaken
*Східний аромат;
*Чудовий вибір для осінньої та зимової пори року ;
Парфумована вода зачаровує вас уже на початкових нотах, де домінує соковита чорна смородина. Поступово до неї приєднується чарівний запах туберози, яка не лише утворює серце аромату, але й пробуджує нову залежність.
Флакон з елементами золота та коричневого кольору підкреслює характер аромату. Цей аромат заспокоює, додає необмеженого оптимізму й пробуджує фантазію. Однозначно гарний вибір!
У відгука 0 коментарів
Alina.vik

Чудовий подарунок під ялинку, відгук nestogen3

Ну що ж щастя малюка починається з животика!
Тому ми вирішили спробувати nestogen3, який можна вживати з першого року малюка. Смак малюкові сподобався, куштує із задоволенням.
Гарна замінена коров’ячому молоку, і головне не містить пальмової олії та ГМО. В основі nestogen3 вітаміни, поживні речовини, лактобактерії. Nestogen3 доповнює раціон малюка необхідними мікроелементами, сприяє покращенню моторики кешківника, регулярному та м’якому випорожненню. Все що потрібно для роботи мікрофлори малечі. Плюс використання молока nestogen3, тещо Міра засинає пречудово, навіть коли мене немає поруч. Також зручно взяти з собою в подорож чи на прогулянку. Чудовий варіант щоб збалансувати перекус крихітці.
У відгука 0 коментарів
Alina.vik

Фінальний акорд!

Закінчилось і ще одине тестування від сайту на пробу. І хочеться залишити свій фінальний відгук про продукт Eveline Rich Coconut . Хочеться відмітити, що серію із 5 компонентів можна доповнити ще губною помадою, як це вже було підмічено іншими учасницями. Бо в період сирої погоди і сильних вітрів це було як ніколи доречно! А в загалов мені сподобалась косметика, тим більш із таким начищених запахом кокосу. Хочу виділити своє фінальне враження в деяких пунктах:

✔️не залишає жирного блиску на шкірі;
✔️підходить для нанесення в будь який час для;
✔️швидко поглинається;
✔️має помітний ефект свіжості шкіри обличчя;
✔️не згортається під тональною основою.

А також що є досить важливим, веганська формула містить до 97% компонентів природного походження, головним з яких є органічна кокосова олія.
Дякую за можливість затестети новинку від Eveline Rich Coconut, і поділитись своєю думкою. Знетерпінням чекатиму інших ваших тестувань.
У відгука 0 коментарів
Alina.vik

Перше враження від Eveline Rich Coconut

Привіт всі тестувальникам! Отримала і я свій пакунок на тестування від Eveline Rich Coconut. Перше що хочеться відмітити це божественний запах, для любителів кокосу, як я це буде знахідкою. Дизайн стриманий і лаконічний. Для моєї комбінованої шкіри лінійка підійшла ідеально. Також підкупив заявлений склад продукту, веганська формула містить до 97% компонентів природного походження, головним з яких є органічна кокосова олія. Гарна лінійка для щоденного догляду за шкірою обличчя!
У відгука 0 коментарів