Ивченко Ксения Владимировна
Ивченко Ксения Владимировна
Експерт
Відгуки Ивченко Ксения Владимировна
Коментарі Ивченко Ксения Владимировна
Отримано лайків
32 Like
Ивченко Ксения Владимировна

Dr. Oetker

Доброго ранку. Цікавить питання щодо цього "Також, протягом всього проєкту ми будемо слудкувати за учасниками, оберемо найкращі відгуки, фото та відео та додатково нагородимо їх. Тож, не втрачайте нагоди отримати ще додатковий набір продукції від улюбленого бренду!" чи вже є такі щасливчики?
У відгука 0 коментарів
Ивченко Ксения Владимировна

Кисіль від Dr. OETKER

Завершуєтся тестування киселі від Dr. Oetker зі смаками вишні, полуниці, лісових ягід, жиравлини та малини. За смаками це гідні напої які не комкуются та в міру солодкі а в деякі навіть потрібно додати цукор. Ті киселі, що потрібно просто залити окропом дуже зручно, що може зробити навіть дитина. Ті що треба проварювати трохи більше потрібно часу та посуду. Напої насищені смаком та кольором. Хоча доволі такі яскраві кольори але язик або посуд не фарбує. Кисіль в міру густий хто любе можна трохи більше води додати і не буде дуже густим. Для дитини взагалі смачний напій. Для себе як для дорослої то його круто вживати на ніч замість кави або чаю. Класно смакує перед телевізором зимного вечора горячий густий напій. Мені більше сподобалися вишня та полуниця.
Якоїсь алергічної реакції нікого з родини не виявляли. Деякі киселі схожі на смак між собою. Все ж таки те що трапляєтся кісточки мені не сподобалось, а те що самі шматочки ягід це смачно. Рада спробувати щось нове від Dr. Oetker подобається ця марка та купувала раніше і брала участь в попередньому тестуванні. Тепер +1 досвід та щось нове.
У відгука 0 коментарів
Ивченко Ксения Владимировна

Кисіль від Dr. Oetker

Доброго вечора. Розпочала я з сім'єю тестування киселі від Dr. Oetker перші враження: яскрава приваблива упаковка на яку б звернув увагу на полиці супермаркету. Даже навіть дуже смачно та яскраво виглядає. Я не дужий фанат киселю а ось дитині дуже навіть сподобались усі і ніяких зауважень від дитини немає. Від себе скажу кисель Малина як на мене самий солодкий. Лісові ягоди менш солодкі як і інші але я не додаю сахар т.я. я взагалі не вживаю цукор ні в яких напоях. Спочатку я коли розміщувалася довго калатала, я не очікувала, що там будуть прям шматочки ягід, вирішила що це комочки та намагалась їх розколотати дужче а потім придивилась і все зрозуміла що то таке. Комків при заварюванні не було це дуже круто але єдине що не сподобалося це кісточки, їх реально відчуваєш і вони скреплять на зубах. Як на мене в такому смачному та ніжному напої не має буди грубих кісточок.
У відгука 3 коментарі
Ивченко Ксения Владимировна

ЕнтеролІмуно

Доброго ранку. Допоможіть будь ласка визначити чи всі умови я виконала?
У відгука 4 коментарів
Ивченко Ксения Владимировна

ЕнтеролІмуно

Мені пощастило приймати участь в тестуванні пробіотика ЕнтеролІмуно. Доволі хороший пробіотик який допомагає налаштувати кішківник після або під час прийому антибіотика який інколи доставляє дискомфорт під час лікування. Ентерол Імуно не є лікарським засобом але має єфективні властивості. Які допомагають шлунку приходити в норму. Саме після нього перестав голосно урчати живіт або завершуєтся тривале здуття. Позбуває тяжкості шлунку після або під час прийому їжі. Налаштовує мікрофлору кішківник та обміну травлення. Мені сподобалася цей препарат ще тим що він в пігулках та його не треба розводити у воді, як наприклад саше або рідиною. Єдине що мені не сподобалося так це те що сама пігулках трохи велика та її важко приймати. Але мабудь це індивідуально. Також ЕнтеролІмуно має вітаміни С та Zn що допомагає мікрофлору кішківника. Доволі бюджетний препарат для профілактики або підтримки кішківника. Дякую за можливість спробувати щось нове та залишити відгук.
#наПробу
#ЕнтеролІмуно
У відгука 0 коментарів