Bellaladonna
Bellaladonna
Експерт
Відгуки Bellaladonna
Коментарі Bellaladonna
Отримано лайків
19 Like
Bellaladonna

Система 2в1 для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект": крем та гель

На тестування отримала Систему 2в1 для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект": крем та гель. Для таких продуктів я більше люблю формат тюбику з тонким носиком, але оскільки тут 2 продукти в одній баночці, то ок.
Крем сподобався. Легко наноситься, поглинається швидко, не залишає дискомфорту. Гель не сподобався, повністю не поглинається, залишає плівку, яка скочується. Якщо дотримуватися інструкції і наносити двічі
на день - гарного макіяжу очей точно не буде.
У мене немає темних кіл під очима та набряків, майже немає зморшок, тож мені достатньо мінімального зволоження и ефект від "супер-робочої" системи я можу не помітити. Сподіваюся, що у Системі 2в1 для шкіри навколо очей "Ліфтинг-ефект": крем та гель від Avon є накопичувальній ефект, який навряд себе проявить за такий короткий термін тестування.
У відгука 5 коментарів
Bellaladonna

Крем для рук Avon Care з маслом какао

Мій набір для тестування складається з крему для рук та системи навколо очей.
Перший відгук буде про крем для рук Avon Care з маслом какао. На упаковці вказано, що він підходить для сухої та дуже сухої шкіри. В мене шкіра рук точно не суха і крем для рук я використовую лише якщо вона обвітриться на морозі, та це буває нечасто.
Почнемо з позитивного.
Для моєї шкіри крем підходить дуже добре, швидко поглинається шкірою і не залишає плівки (а це найпоширеніша проблема у моїх "стосунках" з кремом для рук). Текстура приємна, шкіра стає шовковистою та м'якою.
Тепер про менш приємне, недоліки.
У крему немає захисної мембрани. Я вважаю це суттєвий мінус. Ніколи не можна бути впевненним, що його не відкривали і не використовували. Термін придатності від відкриття - 12 місяців, загальний - 3 роки. Робимо висновки. На мій погляд другим недоліком є надто сильний аромат. Можна сказати, що це індивідуально, але жодному з 4х моїх родичів запах не сподобався, навіть відштовхує.
Особисто я би такий продукт вдруге не купувала, хоча "працює" чудово.
У відгука 1 коментар
Bellaladonna

Термін тестування

Доброго дня.
Якщо я не помиляюся, раніше термін тестування був до 22.12, тепер до 01.01. То скільки є часу на тестування і написання відгуків?
У відгука 2 коментарі
Bellaladonna

Заключительное мнение о предоставленной продукции

С брендом Eveline Cosmetics знакома давно, использую некоторую продукцию, отношусь положительно. От тестирования ожидала найти для себя еще любимчиков.
Из всей продукции однозначное "Да" от себя могу сказать матирующему крему.
Оценила крем для рук и крема для тела, пользоваться буду, потому что они у меня есть :) вообще, это не мой вид косметики, возможно, мое мнение поменяется. Действие не плохое, могу рекомендовать.
Увлажняющий крем для лица имеет право быть, не хорошо и не плохо, без восторга. Обычный дневной крем.
Тканевые маски: единорог - отличное действие, неудачное лекало; лама - мне совсем не подошла, лекало плохое, вызвала жжение и покраснение.
Никогда не исключаю индивидуальную реакцию на косметику и пишу исключительно личное мнение и впечатления.
Большое спасибо порталу Naprobu за очередную возможность что-то протестировать и поделиться впечатлениями.
У відгука 1 коментар
Bellaladonna

Крем для рук

Крем для рук вполне хорош. Удобно пользоваться, благодаря крышке защелке, жаль только, что нет защитной мембраны. Кожу делает мягкой, нежной, приятной. Неплохо заживляет (в моем случае после использования химии для уборки). Запах приятный, слегка пудровый, не сильный. Я не могу себя назвать экспертом в кремах для рук, пользуюсь ими несколько раз в год, в основном зимой, т.к. сухостью и прочими неприятностями кожи рук не страдаю. Муж пользуется чаще, он крем оценил. Очень быстро впитывается, что для нас крайне важно. Хорошо, что срок годности 12 месяцев после вскрытия.
У відгука 1 коментар