Тетяна Кравчук
Тетяна Кравчук
Новачок
Відгуки Тетяна Кравчук
Коментарі Тетяна Кравчук
Отримано лайків
8 Like
Тетяна Кравчук

Закінчення тестування NAN OPTI PRO 3

Донечка закінчила тестувати молочну суміш NAN OPTI PRO 3. Суміш дуже сподобалась. Запах приємний, смак чудовий. Дитина пила із-за доволенням. Алергічних реакцій не було. Висипань і розладів шлунку теж не було. В дитини покращився сон, випиваючи один раз на ніч молочко, спала аж до ранку не прокидалась)
Рекомендую NAN OPTI PRO 3!!!!
У відгука 0 коментарів
Тетяна Кравчук

Тестуємо новинку NAN OPTI PRO 3.

Отримали новинку NAN OPTI PRO 3 на тестування. Сподобалась велика стильна, яскрава банка. Зручна у використанні. Є Мірна ложечка. Герметично закрита кришка. Подобається склад суміші. Має всі необхідні вітаміни та мікроелементи, біфідобактерії які потрібні для росту дитини. NAN OPTI PRO 3 немає у складі цукру і пальмової олії.
Молочну суміш даютдитині на ніч. Сон покращився і дитина довше спить.
Буду рекомендувати іншим матусям NAN OPTI PRO 3!
У відгука 0 коментарів
Тетяна Кравчук

Завершили тестувати КОКО!

Сьогодні закінчили тестувати дитяче харчування від Коко. Всі пюре дитині дуже сподобались. Особливо суп-пюре з курочкою і овочами. Ну дуже смачненьке. Запах приємний. Дитина просила ще) Після прийому пюре дитина почувала себе добре, активно. Алергічний реакцій не було. Дитяче харчування зручно брати з собою на прогулянку. Нам з дитиною все сподобалось. Будемо надалі купувати і рекомендувати новинку від Коко іншим. Дякую за можливість протестувати новинку!
У відгука 0 коментарів
Тетяна Кравчук

Тестуємо дитяче харчування «КОКО»

Сьогодні моя донечка тестувала новинку «Коко». Сподобались красиві баночки з милими курчатами) пюре має приємний запах свіжозвареної курочки, смак супер. Склад пюре повністю натуральний без добавок. Консенстенція густа. Подобається те, що продукт українського виробництва. Тому буду рекомендувати знайомим матусям обов’язково спробувати новинку від ТМ «Наша Ряба» пюре «КоКо».
У відгука 0 коментарів