squadrazzurra
squadrazzurra
Експерт
Відгуки squadrazzurra
Коментарі squadrazzurra
Отримано лайків
3 Like
squadrazzurra

Суміш адаптована дитяча Nan optipro 3

Дана суміш містить цукор та пальмову олію, але! містить лактозу – кому це важливо, будьте уважні – суміш на коров'ячому молоці! Порадьтеся з педіатром щодо цього. Багато педіатрів не схвалюють лактози, а наш педіатр взагалі заборонив цілісне коров'яче молоко, були в мене такі думки.
Тому раді можливості спробувати суміш Nan Optipro 3.
Суміш має неймовірно м'який смак, несладкий та ніжний, дуже схоже на нежирне молоко, пастеризоване з магазину. Максимально швидко і без грудок розчиняється у теплій воді, що важливо, оскільки є суміш, які збиваються грудками та розмішувати потрібно ложкою.
Сприяє поліпшенню травлення у малюка, якщо були проблеми зі стільцем, то питання вирішується з цією сумішшю, як би це дивно не звучало (у нашому випадку), здуття живота не було.

Алергії суміш не викликала.
Потрібно помітити, що питань зі смаком чи звиканням до суміші не було, даю відразу повну порцію (150 мл), без жодних адаптацій по 30 мл та проб, дитина їсть, дуже подобається.
Вироблено у Швейцарії, відповідає європейським та загальносвітовим стандартам!
Упаковка дуже зручна і практична - бляшанка з кришечкою, по-перше, відмінний варіант для збереження суміші, по-друге, дуже приємно користуватися. Рекомендую суміш Nun Optipro 3.
У відгука 0 коментарів
squadrazzurra

Nestogen 3

Смесь Nestogen 3 имеет приближенный к коровьему молоку вкус. Малосладкая, не жирная и не содержит пальмового масла, сахара что очень важно. На коровьем молоке, содержит лактозу, кому важно, это указано в составе на пачке.
Упаковка 600 грамм - два герметично закрытых пакета по 300 граммов- оптимальная, поскольку смесь быстро используется, не успеет отсыреть.
Аллергических реакций не возникло.Вводила сразу целую порцию 180 мл, без постепенных переходов с другой смеси ( более жирной, с пальмовым маслом и сахаром). Благоприятно влияет на пищеварение, и в целом на работу ЖКТ малыша благодаря пробиотику L.Reuteri.
Быстро и хорошо растворяется в воде , не оставляет на бутылочке жирных разводов и комков.
Производство Франция,соответствует высоким европейским стандартам. Качество смеси меня приятно удивило, жаль, что не с самого начала использовали ее.Рекомендую.
У відгука 1 коментар