Мар'яна Дендера
Мар'яна Дендера
Експерт
Відгуки Мар'яна Дендера
Коментарі Мар'яна Дендера
Отримано лайків
6 Like
Мар'яна Дендера

Відгук про продукцію AVON

Всім привіт. Ось уже майже 2 тижні я користуюсь продукцією AVON, що прийшла на тестування. А саме: кремом для рук з гліцерином та жасмином і сироваткою для обличчя з вітаміном C. Отож, готова поділитися з вами своїми враженнями.
Сироватка мені дуже сподобалась. Ну, прямо дуже-дуже. Рівномірно лягає на шкіру, гарно зволожує. Але при цьому не робить шкіру жирною. При тому, що у мене комбінований тип шкіри. Наносила на очищену шкіру двічі на день. Ефект - сяюча шкіра без жирного блиску. Маю веснянки та пігментні плями. Сироватка не зробила їх суттєво світлішими. Проте загальний тон шкіри вирівняла. Тепер моя пігментація не так кидається в очі. Запах - шикарний. Мені зайшов. Розхід мінімальний. Єдиний недолік - відсутність інструкції українською мовою. Думаю, виробник скоро це виправить.
Щодо крему, то він теж хороший. Я в постійному контакті з водою. Тому шкіра рук суха. Мазала кремом двічі на день. Брала зовсім небагато, а руки зволожував гарно. Аромат приємний. Гарне пакування.
В підсумку можу сказати, що тестована мною продукція має хорошу якість. Буду і надалі користуватись та сміливо рекомендую усім.
У відгука 9 коментарів
Мар'яна Дендера

Перші враження

Ось уже два дні тестую сироватку для обличчя "Максимальне зволоження" з вітаміном С. Користуюсь, як і написано в інструкції, двічі на день - вранці та ввечері. На чисте обличчя наношу буквально дві крапельки сироватки. Більше - вже забагато. Засіб має досить жирну консистенцію, тому мені було цікаво, як лягатиме на мій комбінований тип шкіри. Сироватка прекрасно вбирається, не лишає по собі ані жирних слідів, ані блиску. Шкіра після неї, ніби оксамитова, м'якесенька на дотик.
Також сироватка має дуже приємний аромат. Зручний дозатор дозволяє видавити стільки засобу, скільки потрібно.
Тестую далі. Поки мені все подобається.
P.S. Маю веснянки та пігментні плями. Цікаво, чи стане шкіра світлішою, після використання цієї сироватки? Перевіримо)
У відгука 5 коментарів
Мар'яна Дендера

AVON запрошує до Країни чудес

Вчора отримала посилочку з набором для тестування від AVON та проекту naproby. Рада знову взяти участь в "дегустації" класних засобів.
На цей раз отримала сироватку для обличчя з вітаміном С "Максимальне сяйво" та крем пом'якшувальний для рук з ароматом жасмину з гліцерином.
Сьогодні починаю тестування. Дуже і дуже цікаво.
У відгука 0 коментарів
Мар'яна Дендера

Підсумки тестування

Всім привіт.
Ось і підходить до завершення тестування продукції бренду Wella Deluxe. Близько двох тижнів користувалась мусом та лаком суперсильної фіксації. Сьогодні готова поділитись враженнями. Продукція мені дуже сподобалась. Засоби дійсно якісні та добротні. Після них волосся блискуче і слухняне. Зачіска тримається довго, але немає липкого ефекту взагалі. Лак легко вичісується з волосся, не лишаючи сліду. А після мусу волосся довго не жирніє, що дуже мене потішило.
Спасибі сайту naprobu та компанії Wella за можливість спробувати достойний продукт.
У відгука 0 коментарів
Мар'яна Дендера

Лак для волосся Wella Deluxe

Доброго усім дня!
Поділюся з вами враженнями від використання лаку для волосся Wella Deluxe. Зробила кілька днів тому легкі кучері. Зовсім трішки збризнула лаком. Ходила із цією зачіскою на музичний фестиваль під відкритим небом, де провела цілий день до самої ночі. Там моя зачіска була під палючим сонцем, вітром, ну і витримала танці до впаду:) На другий день планувала мити голову, щоб змити лак. Але, після ретельного вичісування, залишків лаку я просто не відчувала. А легкі кучері так і трималися. Голову не мила і ще два дні ходила з кучеряхами. При цьому, волосся не було липким, блистіло, виглядало живим та свіжим. Я просто в захваті. Супер класнючий лак.
У відгука 0 коментарів