bakcca1
bakcca1
Знавець
Відгуки bakcca1
Коментарі bakcca1
Отримано лайків
0 Like
bakcca1

Тестуємо суміш NAN® 3 OPTIPRO®

Їмо суміш на ніч, дитина з'їдає всю суміш або майше всю, спить добре.
Склад суміші гарний: немає цукру, ароматизаторів, написано, які входять олії, немає пальмової олії, що радує.
В сина немає проблем з травленням після того, як їсть суміш NAN® 3 OPTIPRO® і це добре, алергії немає.
Довіряю виррбнику суміші, яку ми тестували. Вона якісна і класно, що виробляєть в Європі. Якщо є фінансова можливість і потреба купляти суміш, я б рекомендувала NAN® 3 OPTIPRO®
У відгука 1 коментар
bakcca1

Тестуємо продукцію NAN® 3 OPTIPRO®

Склад суміші гарний: немає цукру, ароматизаторів, написано, які входять олії, немає пальмової олії, що дуже добре.
Зараз їмо суміш на ніч, Матвій з'їдає всю суміш або майше всю, спить так само, як і з раніше (користувались іншою сумішшю).
Зараз в сина немає проблем з травленням, в туалет ходить нормально, після введення нової суміші (NAN® 3 OPTIPRO®) нічого не змінилось і це добре, алергії немає.
Вважаю, що суміш, яку ми тестували, якісна, класно, що виробляєть в Європі. Співвідношення ціна-якість нормальна. Якщо є можливість купляти таку суміш, я б її рекомендувала.
У відгука 0 коментарів
bakcca1

Тестуємо дитяче харчування «КОКО», супи-пюре

Перше, що кидається в очі - гарна, яскрава упаковка, таке хочеться купити. Склад гарний. Сину більше сподобався суп-пюре з гарбузом. Консистенція однорідна, пахне м'ясом. Якщо ставити оцінку по 5 бальній шкалі на 4, бо куштували смачніші пюре. При необхідності планую купувати такі супи-пюре.
Взагалі, рекомендую підтримувати вітчизняного виробника, якість непогана, та і "Наша ряба" перевірена часом торгова марка.
У відгука 0 коментарів
bakcca1

Тестуємо дитяче харчування «КОКО»

Ця пюрешка сподобалась найбільше. Має приємний смак, аромат, гарний склад. Є невеликі вкраплення білого (є на фото), можливо жирок. Зручно, що має однорідну консистенцію, ідеально для першого прикорму. Старшим діткам можна мазати на хліб, як паштет. Одна з кращих м'ясних пюре, що ми куштували. Як для українського виробника, то достойно👍
У відгука 0 коментарів