Куряча Катерина
Куряча Катерина
Новачок
Відгуки Куряча Катерина
Коментарі Куряча Катерина
Отримано лайків
6 Like
Куряча Катерина

Nan3

NAN® 3 OPTIPRO®" найкраща молочна суміш, ми постійно нею користуємось. Нашій донечці дуже подобається, варто відмітити приємний смак, запах, гарно розчиняється у воді. Суха молочна суміш "NAN® 3 OPTIPRO®" містить комплекс необхідних організмові малюка вітамінів та мінералів, омега-3 жирну кислоту, а також унікальну" комбінацію олігосахариду 2FL', структурно ідентичного найпоширенішому олігосахариду грудного молока, та живих пробіотичних культур
Bifidobacterium Lactis**.
Також nan3 НЕ містить доданого цукру чи пальмової олії. На цьому етапі розвитку малечі дуже важливе правильне харчування, яке забезпечить гармонійний розвиток дитині та підвищить її імунітет!
У відгука 3 коментарі
Куряча Катерина

Тестування Nestle NAN 3 Optipro

Спробували різні торгові марки, але однозначно кращим для нас є суха молочна суміш Nestle NAN 3 Optipro.
Дитині дуже подобається, завжди допитає та спокійно спить всю ніч.За час куштування продукту не було проблем з шкт, запорів та вздуття. Не було й алергічних проявів, що дуже важливо!! Оскільки у продукті використовується адаптований білок.
Варто відзначити, що даний продукт не містить цукру та пальмової олії в своєму складі. Натомість має велику кількість вітамінів та мікроелементів які важливі для гармонійного розвитку Малюка. Для мене важливо, що продукція сертифікована та виробляється на Європейських заводах з дотриманням всіх правил, та проходить суровий контроль якості. Продукцію даного виробника регулярно використовуємо вже півроку (Nan optipro 2), щойно перешли за віком на Nan optipro 3, в якості якої вже переконались. Спробували за рекомендацією Куми і щодного разу не пожалкували. Рекомендуємо спробувати та переконатись у якості продукції 👌
У відгука 1 коментар
Куряча Катерина

Дегустація NAN Optipro для малюків 12-18 місяців.

Рада потрапити в проект, для нас з донечкою це вперше!
Сьогодні вже отримала посилочку з баночкою NAN 3 Optipro. Моя донечка з народження на штучному вигодовуванні і ми використовували продукцію. NAN 1,2 optipro. Дуже раді спробувати Nan 3, в якості продукції не сумніваємось.
А ще є у мене запитання, де саме небхідно вказати про отримання посилки???
У відгука 5 коментарів