Tatty
Tatty
Знавець
Відгуки Tatty
Коментарі Tatty
Отримано лайків
0 Like
Tatty
При тестуванні даного набору можу відмітити слідуючі моменти: серія має гарний аромат парфуму, для використання потрібна невелика кількість шампуню, оскільки він гарно піниться та гарно змивається водою; бальзам - густий, тому використовую невелику кількість для того щоб не обтяжувати волосся. Дійсно, одразу після використання моє волосся має шовковистий блиск, воно більш слухняне та виглядає здоровішим, як і було заявлено виробником. Я маю нормальне волосся і мию його двічі в тиждень, однак при використанні даної серії моє волосся стало жирним вже на слідуючий день. Тому я можу зробити висновок, що ця серія підходить для тих, хто має сухий тип волосся або миє його щодня.
У відгука 2 коментарі
Tatty
Вітаю усіх учасників тестування! Продовжую тестувати набір і можу зробити висновок, що дійсно моє волосся стало блискучішим, гарно піддається укладці, а саме завиванню волосся яке я використовую. Єдиним недоліком, як на мене є швидке забруднення волосся. Зазвичай я мию своє волосся двічі на тиждень, а тут при використанні воно виглядить несвіжим на другий день.
У відгука 2 коментарі
Tatty
Вітаю усіх учасників тестування! Насамперед хочеться відмітити стильний дизайн упаковки. Консистенція шампуню - кремоподібна і рідка, тоді як бальзам для волосся має більш густу консистенцію. На рахунок використання, то шампунь має дуже приємний парфумоподібний запах, при нанесенні на вологе волося легко піниться та змивається. Бальзам-догляд використовувала лише нанесенням на половину волосся ближчу до кінчиків, оскільки має схильність до швидкого забруднення коренів волосся. Використавши перший раз можу відмітити, що волосся дійсно стало шовковистим і ніби полірованим. Однак, буду очікувати тривалості ефекту та через який час моє волосся пожирніє. Надіюсь, що дана серія гідно справиться не лише із наданням шовковистості, але й з тривалістю часу свіжості волосся
У відгука 0 коментарів
Tatty
Вітаю усіх учасників чудового тестування продукції Nivea! Дуже рада, що потрапила до списків учасників. Нарешті отримала посилку з тестовим набором, який складається із шапуню, бальзаму для волосся та буклета. Посилка була гарно запакована та непошкоджена. Хочу відзначити, що дизайн набору дуже сподобався - однозначно дівчачий варіант, який приваблює з першого погляду. Так що мерщій тестувати!
У відгука 0 коментарів
Tatty
Ось і настав час мого заключного відгуку. Лінійка "Молочко для волосся" дійсно відповідає заявленому виробником типу волосся - для сухого та пошкодженого. Після застосування волосся дійсно стає слухняним та здоровим. Аля як я помітила при застосуванні цих засобів моє волосся стало швидше забруднюватися і жирніти. Тому я рекомендую відновлюючий шампунь та бальзам, коли волосся пошкоджено в результаті хімічного процесу - фарбування, освітлення і т. д. Я рекомендую використовувати продукти для відновлення у випадку, якщо вампотрібне сильне зволоження волосся, тому що всі продукти для відновлення працюють по принципу внесення і наповнення структури волосся активними компонентами. Чи буду я рекомендувати "Молочко для волосся" Nivea? Однозначно так! Із заявленими виробником на упаковці задачами шампунь та бальзам справляються на 99%. Все, що мені хотілось покращити при використанні даних засобів - це більший об"єм мого волосся та більш легке відкриття упаковок.
У відгука 0 коментарів