marjasuk
marjasuk
Знавець
Відгуки marjasuk
Коментарі marjasuk
Отримано лайків
1 Like
marjasuk

Вітаміни

При вагітності потреби в поживних речовинах різко зростають адже організм повинен забезпечуватися вітамінами, поживними речовинами та мікроелементами не тільки для себе, але щей для дитини, що зростає в животику мами. Звичайно, що в період вагітності рекомендується притримуватись раціонального і здорового харчування. І в раціон потрібно включити якомога більше свіжих фруктів та овочів, та не всі вітаміни ми можемо отримати в достатній кількості. Тому організм потрібно підтримувати приймаючи вітамінно-мінеральні комплекси.

Я продовжую пити PreMama duo, почуваю себе прекрасно.

Так важливо не тільки зберегти своє здоров'я та красу, а щей в першу чергу виносити здорову дитину. Тому підійдіть серйозно до вибору вітамінів

Важливо! Не забувайте консультуватись з вашим лікуючим лікарем, перш ніж почати вживати будь-які лікарські препарати!

Всім бажаю легкої вагітності та здорових діточок
У відгука 0 коментарів
marjasuk

Nan optipro 4

Дякую за можливість протестувати суміш nan optipro 4. Тестування уже розпочали, донечці смакує. Уже користувалися optipro 3, тому впевнена, що цього разу все також пройде чудово
У відгука 0 коментарів
marjasuk

PreMama Duo

Дякую за можливість випробувати ці вітаміни. Уже приймаю десять днів, почуваюся добре. Зараз другий триместр вагітності, звісно уже приймала інші вітаміни і досить прискіпливо ставлюся до вибору. У цих вітамінах дуже хороший склад і дуже радує те, що окремо йде капсула з омега.
У відгука 0 коментарів
marjasuk

Nan opti pro 3

Чудова суміш, донечка п'є із задоволенням. Також додаю до страв. Хороший склад. Після суміші жодних проблем з животиком у доні не було. Бренд якому можна довіритися без сумнівів. Також дуже зручна упаковка. Буду радити знайомим.
У відгука 0 коментарів