Aliona_Kyseliova
Aliona_Kyseliova
Знавець
Відгуки Aliona_Kyseliova
Коментарі Aliona_Kyseliova
Отримано лайків
5 Like
Aliona_Kyseliova

АльпеКід ХЕПІ ДРІНК

АльпеКід ХЕПІ ДРІНК - дієтична добавка, що рекомендована при дитячих коліках, зміні раціону чи режиму харчування, для регуляції випорожнення і розроблена для немовлят і дітей раннього віку. АльпеКід ХЕПІ ДРІНК спробували вперше, отримавши позитивні враження.
По-перше сподобався натуральний склад продукту, що важливо для мам, які піклуються про здоров'я своїх малюків:
* екстракт квітів ромашки;
* екстракт листя меліси;
* ефірна олія кропу;
* анісова ефірна олія;
* фруктоза у якості підсолоджувача.
По-друге вміст пакетика швидко і без осаду розчиняється у 50 мл води кімнатної температури, що важливо для малюків. Спосіб приготування дозволяє використовувати АльпеКід ХЕПІ ДРІНК не лише вдома, а й під час поїздки чи прогулянки.
По-третє зручне дозування для споживання дитиною (в нашому випадку 2,7 років) за один прийом без проблем чи для менших малюків за кілька прийомів без втрати своїх властивостей.
Використовували даний засіб для підтримки травної системи при зміні режиму харчування.
Розчин жовтуватого кольору, з анісовим запахом і солодким смаком, схожий на дитячий чай. Дитина п'є із задоволенням, просить ще. Вживали під час їжі замість чаю.
У відгука 0 коментарів
Aliona_Kyseliova

Враження від прийому Ентерол Імуно

Прийомом Ентерол вцілому задоволена. Після прийому можу сказати, що загальне самопочуття, і зокрема в шлунково-кишковому тракті, покращилось. Дякую за додаткове джерело вітамінів та мікроелементів. Можна приймати і в профілактичних цілях після прийому медпрепаратів. Дякую зудовий продукт.
У відгука 0 коментарів
Aliona_Kyseliova

Ентерол Імуно

Тестую пребіотик близько 3 тижнів. Капсула зручна за формою і розміром, швидко ковтати, запиваючи водою. Під час прийому Ентером покращилось загальне самопочуття. Після споживання їжі з Ентерол швидше приходить полегшення, зникає важкість у шлунку. Добре, що разом з пребіотиком до складу капсули також входять вітаміни та мікроелементи, що важливо для підтримки імунітету, особливо в зимовий період. Алергічних реакцій немає. Сам продукт також порадував зручним пакуванням, зрозумілою інструкцією, дизайном.
У відгука 0 коментарів
Aliona_Kyseliova

NAN 4 враження

Суміш на запах солодкувата, молочна. Синочку смак сподобався. Знайомство з сумішшю почали з NAN 1, підійшла одразу. Суміш має гарний склад.Розмішується без грудочок. Можна використовувати для приготування молочних каш. Мірну ложку можна розмістити на фользі, а не в суміші, як у багатьох виробників. Після суміші, яку використовували для вечірнього годування, спимо ніч спокійно, животик не турбує. Алергічних реакцій не було. Чудовий продукт, рекомендую для діток:)))
У відгука 2 коментарі
Aliona_Kyseliova

NAN® 3 OPTIPRO®

Молочна суміш гарно підійшла для нашого малюка. Алергії і розладів шлунку не було. Суміш швидко розчиняється у воді без комків, має приємний смак та аромат. Суміш додаю у дитячі кашки, так синочку вони ще більше подобаються. Чудова банка для зберігання суміші.
Дякую NAN за допомогу у вигодовуванні!
У відгука 0 коментарів