Vita1987
Vita1987
Експерт
Відгуки Vita1987
Коментарі Vita1987
Отримано лайків
0 Like
Vita1987
Вітаю зі Старим Новим роком!!!! Що ж ,ось і закінчується тестування лінійки від ТМ Nivea. Шампунь залишилося майже половина, кондиціонеру більше половини. За період використання волосся дійсно стало наче з відблиском, шампунь мені досить добре підійшов, чого не можу сказати про кондиціонер...( волосся швидко жирніє, та стає тьмяним), але вихід я для себе знайшла: поєднавши дві лінійки -використовую шампунь «Здоровий блиск" + кондиціонер «Реставрация без утяжеления".Волосся зберігає блиск, форму та не робиться важким, а ще на мою думку,не так швидко жирніє... Тому на майбутнє буду «чергували» шампунь. ТМ Nivea я обожнюю! Користуюсь і буду користуватися,та всім рекомендувати! Порталу NaProby хочу подякувати за можливість протестувати серію молочко «Здоровий блиск"
У відгука 0 коментарів
Vita1987
Всім привіт!Вже майже три неділі тестую шампунь та бальзам ополіскувач від ТМ Nivea. Нажаль ,ніяк не можу дібратися до інтернету та залишити свої відгуки,але буду виправлятися)))) В попередньому відгуку я розповідала про сам шампунь та бальзам,тепер напишу про дію на волосся та результат. Шампунь прекрасно підходить для мого волосся,після використання засобу воно легке в розчісуванні,шовковисте,саме головне що не електризується,що для мене дуже важливо. Лише відразу після сушіння феном, трішки схожа на «кульбабку" але ефект пропадає через декілька годин))) Після вибілювання волосся ( білявки знають,що волосся палиться та стає схоже на губку, без використання косметичних засобів) я не користувалася жодними засобами ,крім Nivea молочко для волосся «Здоровий блиск» і дійсно результат неперевершений!! Блискуче, гладке, навіть без використання бальзаму. Щодо бальзаму, користувалася під час кожного миття ,і помітила,що волосся стало скоріше жирніти та робитися важким,( чого не помічала у серії « Молочко для волос реставрация без утяжеления»),навіть при нанесенні лише на кінчикт волосся,тому бальзамом користуюся 1-2 рази на тиджень. Продовжую користуватися лінійкою,та напрявляюся до фінішу
У відгука 4 коментарів
Vita1987
Усім привіт!!! Насамперед хочу привітати усіх з Новим роком! Особливо команду NaProby! Достатку,миру,любові та затишку Вашим оселям!!! Так сталося що посилочку я отримала,але ніяк не могла до неї «дібратися» ,багато свят для нас українців не буває…… З Nivea я знайома з попереднього тестування,коли попала у список тестуючих «Молочко для волос» реставрация» Тому отримавши цього разу посилочку я була впевнена у якості даної продукції. Серія «Молочко для волос Здоровий блеск»у рожевих тонах-дійсно жіноча,приємний аромат, свіжий з фруктовою ноткою. Текстура шампуню кремова ,біла пурпуровим блиском, гарно піниться, що дозволяє економити. Добре змивається ,під час змивання можна помітити,що волосcя стає ніжним та м’яким. Бальзам більш густої консистенції з приємним ароматом. Гарно та м’яко наноситься та розподіляється по всій довжині волосся,та не потребує зусиль для змиття. Після використання волосся ніжне та шовковисте. Має приємний арома - аромат,який залишається до наступного використання засобів. Єдине,що я замітила-волосся стало електризуватися,можливо,після сушіння феном,спробую без використання бальзаму,та обов’язково поділюся результатом.
У відгука 0 коментарів
Vita1987
І знову я у списках щасливчиків! Тестування лінійки Nivea "протеїни молока й шовку"від порталу NaProby . Майже рік тому я вже мала змогу протестувати Nivea " реставрация волос без утяжеления" Хочу замітити що саме від тоді користуюся саме цими засобами!!! На прилавках бачила дану новинку,але чомусь не ризикувала ( адже серія реставрація мене цілком задовільняла), а тут така можливість!!! Що ж надіюся що серія відновлення та блиск мене не розчарує,приступимо до тестування!!
У відгука 0 коментарів
Vita1987
Дякую,за можливість знову попасти у список щасливчиків!!!! З нетерпінням чекаю на посилку,будемо порівнювати
У відгука 0 коментарів