Виктория Литвиненко1995
Виктория Литвиненко1995
Новачок - Блогер
Відгуки Виктория Литвиненко1995
Коментарі Виктория Литвиненко1995
Отримано лайків
2 Like
Виктория Литвиненко1995

Нан опртіпро 4

Дякую за можливість протестувати данний продукт.Чудова якісь.Дитина задоволена,краще стала їсти та спати.Смакувала з задоволенням та просила ще.
У відгука 0 коментарів
Виктория Литвиненко1995

Nan optipro 3

Дуже дякуємо,що мали змогу отримати на тестування цю суміш .Донечці більше року, мали змогу їсти нан 2 ,були задоволені.Тому нарікань на цю суміш не має, дуже задоволені.
У відгука 0 коментарів
Виктория Литвиненко1995

Завершення тестування

Спробували ми Nan opti pro 3, чесно кажучи було страшнувато,так як на суміш 1 була аллергія,хоча ми її підбирали доченьці так як в ній немає пальмової олії, та вона вважається більш якісноюніж інші, тому вибор був за Нан ,але тоді вона нам не підійшла.
Але зараз все добре, донечці с самого початку сподобалася суміш .Зручна банка,подобається те що місце де зберігається мірна ложка відділене від суміші, в багатьох фірмах такого не має ложка просто бовтається в суміші.Зі сроками все добре,дякуємо за велику банку 😍
Суміш біла на колір,добре розчиняється в воді, не утворює комків.Та не залишається на плчшесці після годування, що також приємно здивувало. Запах та колір приємний,ніжний.
Реакцій ніяких не має,не викликає аллергії,коліків ,газів ,що там ще може бути.
Донечка просто с задоволенням їсть її вже більше тижня.
Дякуємо що вибрали нас для тестування.
У відгука 0 коментарів
Виктория Литвиненко1995

Nan optipro

Отримала суміш Nan opti pro 3 на тестування,дуже дякую.
Моїй донечці 1 рік і 1 місяць.
Раніше ми пробували таку суміш, до 6 місяців,але на неї була аллергія.Зараз все добре,суміш чудова .Дитина їсть з задоволенням
У відгука 1 коментар