Lightname
Lightname
Новачок
Відгуки Lightname
Коментарі Lightname
Отримано лайків
0 Like
Lightname

NAN® 4 OPTIPRO®

Хочу поділитися своїми спостереженнями та враженнями під час тестування сухої молочної суміші NAN® 4 OPTIPRO®. Кожного разу моя донечка зʼїдає повністю всю порцію суміші, тому у мене немає сумнівів, що молочна суміш припала до смаку моїй донечці. Після годування сумішшю увечері перед сном донечка міцно та спокійно спить усю ніч. Окрім того, після початку годування молочною сумішшю у донечки нормалізувалися випорожнення, а саме стали щоденними, й змінилася на краще їх якість, що свідчить про позитивний вплив на процес травлення.
Хочу також відмітити зручність конструкції банки й те, що молочна суміш швидко розчиняється й не потребує багато часу на її приготування.
З радістю буду й надалі споживати продукцію NAN® і рекомендувати при нагоді.
У відгука 0 коментарів
Lightname

NAN® 4 OPTIPRO®

Під час вибору сухої молочної суміші для годування моєї донечки для мене, як і для будь-якої мами, яка турбується про здоровʼя своєї дитини, дуже важливе значення має її склад, а саме наявність корисних інгредієнтів для міцного імунітету, росту та розвитку малюка, й певна річ відсутність пальмової олії. Усім цим критеріям відповідає NAN® 4 OPTIPRO ®. Саме тому я вибрала цю молочну суміш для тестування. Для мене також багато важить те, що молочна суміш виготовлена у країні ЄС й відповідає преміальному рівню якості. Багаторічні дослідження компанії-виробника сухої молочної суміші NAN® 4 OPTIPRO® у галузі харчування дітей раннього віку викликають довіру до високої якості продукції.
У відгука 0 коментарів
Lightname

Тестування сухої молочної суміші NAN® 3 OPTIPRO® від 12 місяців

Під час вибору сухої молочної суміші для годування моєї донечки для мене, як і для будь-якої мами, яка турбується про здоров’я своєї дитини, дуже важливе значення має її склад, а саме наявність корисних інгредієнтів для міцного імунітету, росту та розвитку малюка, й певна річ відсутність пальмової олії. Усім цим критеріям відповідає NAN® 3 OPTIPRO®. Саме тому я зголосилася взяти участь у тестуванні саме цієї молочної суміші.
Кожного разу моя донечка з’їдає повністю всю порцію суміші, тому у мене немає сумнівів, що молочна суміш припала до смаку моїй донечці. Після годування сумішшю увечері перед сном донечка міцно та спокійно спить усю ніч. Окрім того, після початку тестування молочної суміші у донечки нормалізувалися випорожнення, а саме стали щоденними, й змінилася на краще їх якість, що свідчить про позитивний вплив на процес травлення. Хочу також відмітити зручність конструкції банки й те, що молочна суміш швидко розчиняється й не потребує багато часу на її приготування.
Для мене також багато важить те, що молочна суміш виготовлена у країні ЄС й відповідає преміальному рівню якості. Багаторічні дослідження компанії-виробника сухої молочної суміші NAN® 3 OPTIPRO® у галузі харчування дітей раннього віку викликають довіру до якості продукції. З радістю буду й надалі споживати продукцію NAN® і рекомендувати при нагоді.
У відгука 0 коментарів